Product added to basket

Den ultimative guide til påføring af Cromax Pro Basecoat

 SE HVORDAN DU PÅFØRER CROMAX PRO BASECOAT KORREKT

Påføring af Cromax Pro Basecoat

01 Tjek klima guide før tilpasning af basefarve.

02 Sprøjt fra bund mod top, det reducerer eventuel overspray.

03 Afstand og overlaps er vigtig - fuld dækning er ikke målet ved 1. påføring.

04 Effekt laget skal påføres ved større afstand end ved 1. påføring. 

05 Hold effekt laget godt indenfor området fra 1. påføring.

06 Vær opmærksom på, ikke påføre for meget af basefarven.

cromax pro by cromax logo
cromax pro basecoat

Hvorfor vælge Cromax Pro Basecoat?

Cromax Pro Basecoat er en af de mest teknologisk avancerede vandbaserede base farver der findes på markedet i dag. Den er udarbejdet for at hjælpe værksteder med at forbedre produktiviteten og øge indtjeningen. Cromax Pro Basecoat er meget alsidigt og er perfekt til alt, fra spotreparationer til komplette lakeringer. 

Det omfattende Cromax Pro System - der omfatter et sortiment af toner, bindere, controllers - muliggør enhver form for reparation, samtidig med at der opnås større effektivitet og lettere lagerstyring. Du vil opleve en nem og sikker farvematch, enestående kvalitet og en øget produktivitet.

Yderst brugervenlig

Med sit enkelte blandesystem og den lave viskositet, gør Cromax Pro Basecoat det let og hurtig til at forberede, filtrere og anvende. Den lave viskositet giver også fremragende fordeling farve, så undgår skjolder og flammer. Bliv klogere på hvordan det kan undgås.

I sprøjtekabinen vil Cromax Pro Basecoat reducere dine omkostninger. Fordi hurtigere applikationstider har en direkte indvirkning på gennemstrømningen; flere reparerede køretøjer, giver en større indkomst.

mixing paint cromax pro

Alt hvad du skal bruge Cromax Pro Basecoat

Har du spørgsmål om Cromax pro basecoat?

Kontakt os på tlf. 6315 6666

cromax logo

Accelerere DIN PRODUKTIVITET

Cromax systemet er designet specielt til autolakere. Baseret på avanceret teknologi og fremstillet til optimal kvalitet og maksimal effektivitet, så forbedrer Cromax din produktivitet og hjælper med at øge din indtjening.

Opdag Cromax