Product added to basket
Loading
Loading

Malingsfjerner

Maling og lakfjerner opbløder og fjerner effektivt de fleste typer maling og lak. Fjern nemt uønsket maling med paint stripper/paint remover.

3 Produkter
Blå Rabat
Spar 25%
Malingfjerner
9 på lager

Motip 90410

Malingfjerner

130,31 kr.
1 SPRAY(500 ML)

97,73 kr.

Mængde begrænset - varen udgår
Acetone 200 Liter
Levering 3-4 hverdage

Brenntag 1006-200

Acetone 200 Liter

200 L

6.299,25 kr.

Mængde begrænset - varen udgår

Maling- og lakfjerner

Når det kommer til at fjerne lak fra en overflade, er lakfjerner den perfekte løsning. Den er let at anvende, og alle slags lag fjernes uden besvær. Lakfjerner kan bruges på sten, beton, asfalt, metaller eller træ. I nogle tilfælde kaldes "lakfjerner" også for "paint remover", og det kan findes i vores shop. Paint remover gør det nemt at fjerne gamle malingslag.

Hvordan fungerer lakfjerner?

For at få den fulde effekt og alle fordelene skal du bare anvende paint remover på malingen, lakken eller på den overflade, du vil fjerne, og vente, indtil den bliver arbejdet ordentligt ind. Efter et stykke tid kan lakfjerneren opnå sin fulde effekt, og det vil være utroligt nemt for dig at fjerne alle lagene.

Lakfjerner eller paint remover er et kemisk stof og bør bruges med forsigtighed, når det påføres.

Fjern bil maling

Lakfjerner bruges ofte til at fjerne bilmaling, da det er let at fjerne uønsket lak og komme ned til det rene metal. Husk altid at læse det tekniske datablad, inden du bruger paint remover, da du kan beskadige den overflade, du vil arbejde med.