Product added to basket

Plastreparation

Med de rette værktøjer og produkter kan mange plastdele repareres og genskabes, så de får samme styrke som før. Her på siden finder du produkter til plastreparation fra kendte mærker som 3M, Teroson og Q-Refinish. Læs vores vejledning til plastreparation.

50 Produkter

PLASTREPARATION SPARER TID OG PENGE

Plastdele er meget almindelige i forskellige dele af bilen, f.eks. i kofanger, skærme og indvendige paneler. Ved at reparere plast i stedet for at udskifte det, undgås ikke blot en større mængde plastaffald, arbejdet foregår også mere effektivt og omkostningsoptimeret på grund af lavere materialebehov og arbejdsbelastning set over hele processen. Hvis Du ønsker at være i stand til at reparere flere af de beskadigede kofanger/plastdele uden at gå på kompromis på kvaliteten. Så er vi her for at hjælpe dig på vej. Med de rette værktøjer og produkter kan mange plastdele repareres og genskabes, så de får samme styrke som før. 

PLASTREPARATION - TEROSON

Henkels TEROSON er muligivs det førende brand med produkter til limning, tætning, belægning, akustiske, afstivende og forstærkende løsninger inden for OEM-transportmontering, køretøjsreparation og -vedligeholdelse (VRM), industrielle samlinger og bygningsindustriapplikationer.

TEROSON har et partnerskab med de fleste bilproducenter og er mange gange anbefalet som det foretrukne producent når der skal bruges produkter i bil eftermarkedet.

PLASTREPARATION - Q-REFINISH

Q-Refinish er et tysk kvalitetmærke som tilbyder produkter i kemi, slib og tilbehør til lakering og generel overfladebehandling. Med produkterne fra Q-Refinish får du rigtig gode produkter til super prisvenlige priser. 

EKSPERTER I PLASTSVEJSNING - SMÅ OPGAVER OG STORE PROJEKTER

BETAG Innovations mål er at tilbyde innovative og højkvalitet produkter, så du kan forbedre din reparationsproces. Produkter fra Betag Innovation er  fokuseret på reparation processen fremfor at udskifte. Du kan finde plastsvejser og alt hvad du skal bruge for at reparere plastik. I 2006 blev Betag Innovation desuden partner i Toyota B&P partnerprogram. 


Uanset hvilken type af reparation har du behov for eller vælger vælger at købe får du produkter af meget høj kvalitet, så din reparation bliver så robust og flot som muligt.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde