Product added to basket
Loading
Loading

Plastsvejser

Plastsvejsning er en proces, der involverer at smelte to plastkomponenter sammen for at danne en permanent binding. På grund af de lave omkostninger og øget effektivitet vokser denne form for reparation i popularitet på tværs af en række industrier. Anvendes med svejsestrimler.

10 Produkter

REPARATION I STEDET FOR UDSKIFTNING - SPARER TID OG PENGE

Plastdele er meget almindelige i forskellige dele af bilen, f.eks. i kofanger, skærme og indvendige paneler. Ved at reparere plast i stedet for at udskifte det, undgås ikke blot en større mængde plastaffald, arbejdet foregår også mere effektivt og omkostningsoptimeret på grund af lavere materialebehov og arbejdsbelastning set over hele processen. Husk at tilkøbe Svejsestrimler når du vil i gang med plastsvejsning. De er en væsentlig komponent i plastsvejseprocessen, der giver forstærkning og stabilitet til den færdige samling. ABS (Acrylonitril Butadiene Styrene) og PP (Polypropylen) er to af de mest almindeligt anvendte materialer til svejsebåndsapplikationer.

BETAG Innovation tilbyder højkvalitet produkter til plastsvejsning

Du kan forbedre din reparationsproces. Produkter fra Betag Innovation er fokuseret på reparation processen fremfor at udskifte. Du kan finde plastsvejser og alt hvad du skal bruge for at reparere plastik. I 2006 blev Betag Innovation desuden partner i Toyota B&P partnerprogram. 

Vil du vide mere om plastsvejsning og vores produkter?

Hvis du er på udkig og ønsker en pålidelig og effektiv løsning til reparation af plastdele, så kan vi anbefale at du kigger nærmere på plastsvejsning. Vores team af eksperter har viden og erfaring til give introduktion til og af vores plastsvejser udstyr. Kontakt os i dag for at høre mere eller booke et uforpligtende møde du kan også læse mere omkring vores produkter og hele vores proces omkring plastreparation.