Product added to basket
Loading
Loading

Rørepinde

En rørepind (eller mixing stick) er et simpelt, men afgørende værktøj, der er uundværligt for at opnå en jævn blanding af maling og lak, inden du begynder at male.

6 Produkter

Rørepinde til autolak, maling og træbeskyttelse

Rørepinde eller mixing sticks er et enkelt, men essentielt stykke værktøj, som hjælper dig med at opnå en ensartet blanding af forskellige materialer. Rørepinde er designet til at sikre, at malingen eller lignende blandes grundigt inden brug. Der kan være forskel på størrelse af beholder og materiale som rørepinden er lavet af og hvad der passer til netop dit projekt.

Derfor det er vigtigt at blande din maling

Det er vigtigt at huske at omrøre din maling, før du bruger den, fordi det sikrer, at farven og konsistensen af malingen er jævn og ensartet.  Når maling ikke har brugt i en vis periode, kan pigmenterne i malingen "synke" til bunden af beholderen og efterlade det øverste lag med en anden nuance og konsistens end bunden. At omrører malingen grundigt inden brug vil sørge for at blande malingspigmenterne og sikre, at malingen er ensartet hele vejen igennem, hvilket først og fremmest giver en bedre påføring, men også en flot ensartet finish.

Opnå konsistens og ensartethed

Hvis du bruger flere dåser af samme farve maling, kan det være en god idé at blande dem sammen i en større beholder for at sikre, at de har samme konsistens og farve. Fordi selvom malingen er af samme mærke og farve, kan der være små variationer mellem dem, der kan resultere i en mærkbar forskel på det færdige produkt.