Product added to basket

Afdækningspapir

Afdækningspapir er uundværligt inden du skal male. Anvendes som midlertidig afdækning og beskyttelse, for at undgå malerspletter og overspray. Første step til et flot slutresultat er en god afdækning. Vi tilbyder afdækningspapir af høj kvalitet i flere forskellige størrelser. 

Brug afdækningspapir når du maler

Med korrekt afdækning undgår du utilsigtede overspray eller malerpletter, og dermed kan du male mere effektivt afdækningspapir kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men først og fremmest bruges til at give en midlertidlig afdækning af et emne, bil, på værkstedet eller af gulvet. 

Når du bruger afdækningspapir i forbindelse med din lakering eller malerarbejde er det vigtigt at bruge tape for en optimal afdækning så du kan fastgøre afdækningspapir eller lukke ender, huller m.v. 

Er afdækningspapir nødvendigt?

Professionelle fagfolk anvender ofte afdækningspapir til at beskytte overflader, mens de udsprøjter maling. Det er meget svært at male noget 100% korrekt uden afdækning. Derfor er det altid vigtigt at tilføje en rulle afdækningspapir som del af din værktøjpakke, inden du begynder at male på noget såsom en bil, væg, gulv eller møbler.

Afdækningspapir til malerarbejde er optimalt til afdækning og afskærmning af de dele, du ikke ønsker skal males. Det er en ekstra beskyttelse, så du kan male uden frygt for at "dække de forkerte steder med maling". Fra professionelle til hobbymalere er rullen med afdækningspapir et must, hvis du vil sørge for, at dit arbejde / malerarbejde er 100% nøjagtigt og professionelt.

Afdækningspapir til bil

Når man maler og lakerer biler, spiller afdækningspapiret til bil en stor rolle og er fast inventar i enhver garage. Selv for autolakører på hobbyplan er det blevet et uundværligt værktøj. Afdækningspapir til bil skal altid bruges, når der sprøjtes maling på bilen. Det beskytter omgivelserne, og det kan også bruges til at dække de dele, du ikke ønsker skal males. Afdækningspapir bør ikke forveksles med afdækningsfolie - da det har nogle andre egenskaber, men stadigvæk noget man kan bruge til sine maler opgaver.

Ruller med afdækningspapir

Som allerede nævnt, bruges afdækningspapir oftest, når du maler. Samlet set kan det bruges ved mange forskellige lejligheder, og det er altid godt at have til rådighed.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde