Product added to basket
Loading
Loading

Afdækningspapir

Afdækningspapir anvendes som midlertidig afdækning og beskyttelse, for at undgå malerspletter og overspray. Vi tilbyder afdækningspapir af høj kvalitet i flere forskellige størrelser og er uundværligt inden du skal male. Husk at tilkøbe tape elller afdækningsfolie. Til bedre håndtering kan der tilkøbes et stativ.

1 Produkter

Brug afdækningspapir når du maler

Med korrekt afdækning undgår du utilsigtede overspray eller malerpletter, og dermed kan du male mere effektivt afdækningspapir kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men først og fremmest bruges til at give en midlertidlig afdækning af et emne, bil, på værkstedet eller af gulvet. 

Når du bruger afdækningspapir i forbindelse med din lakering eller malerarbejde er det vigtigt at bruge tape for en optimal afdækning så du kan fastgøre afdækningspapir eller lukke ender, huller m.v. 

Er afdækningspapir nødvendigt?

Professionelle fagfolk anvender ofte afdækningspapir til at beskytte overflader, mens de udsprøjter maling. Det er meget svært at male noget 100% korrekt uden afdækning. Derfor er det altid vigtigt at tilføje en rulle afdækningspapir som del af din værktøjpakke, inden du begynder at male på noget såsom en bil, væg, gulv eller møbler.

Afdækningspapir til malerarbejde er optimalt til afdækning og afskærmning af de dele, du ikke ønsker skal males. Det er en ekstra beskyttelse, så du kan male uden frygt for at "dække de forkerte steder med maling". Fra professionelle til hobbymalere er rullen med afdækningspapir et must, hvis du vil sørge for, at dit arbejde / malerarbejde er 100% nøjagtigt og professionelt.

Afdækningspapir til bil

Når man maler og lakerer biler, spiller afdækningspapiret til bil en stor rolle og er fast inventar i enhver garage. Selv for autolakører på hobbyplan er det blevet et uundværligt værktøj. Afdækningspapir til bil skal altid bruges, når der sprøjtes maling på bilen. Det beskytter omgivelserne, og det kan også bruges til at dække de dele, du ikke ønsker skal males. Afdækningspapir bør ikke forveksles med afdækningsfolie - da det har nogle andre egenskaber, men stadigvæk noget man kan bruge til sine maler opgaver.

Ruller med afdækningspapir

Som allerede nævnt, bruges afdækningspapir oftest, når du maler. Samlet set kan det bruges ved mange forskellige lejligheder, og det er altid godt at have til rådighed.