Product added to basket

Toneservice

Vi kan på vores toneanlæg blande flere slags maling og autolak efter dine ønsker og behov. Vi kan blande stort set alle farver og mærker, så du får det helt rigtige farvematch til din lakering.

Hvad koster tonet maling?

Det er svært at give et specifikt prisoverslag for tonet maling, da priserne kan variere afhængigt af mængden, kvaliteten og mærket. Generelt skal man forvente at betale lidt mere for specialtonet maling end maling som sælges "blandet fra fabrikken", da det kræver ekstra arbejde at tilpasse farven. 

RAL, NCS eller bilfarve

I vores online farvevælger, har vi tilføjet en masse mulige farveskala på væg og industri maling. Når du skal male din bil, anbefaler vi altid at finde bilproducenten farvekode, fordi kan vi slå opskriften og du kan få en farve som matcher. Uanset om det er maling til træ, metal, traktor eller en reparation på din bil. Vi kan tone det hele i vores mixerum. Kontakt os hvis du har brug for hjælp.

Bestil tonet maling online - efter dine ønsker og behov

Vi kan med din hjælp stort set blande alle farver til dig, og til næsten alle opgaver! både på spand eller vi kan komme det på en sprayflaske for dig, som vil være klar til brug. I vores eget blandeanlæg kan vi blande farver specialtonet til din bil og fylde den på en professionel spraydåse. Det sikre dig farvematch samt en nem og hurtigt måde at udfærdige en evt. skade.

RAL FARVESKALA – overskuelig udbud af farver

RAL farvesystemet blev først udviklet i Tyskland i 1927 med det formål at skabe et standardiseret system, der ville gøre det nemmere for folk at kommunikere farvetoner. 'RAL' er forkortelsen af 'Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung'. RAL systemet er muligvis det mest udbredte af alle de farveskalasystemer, der anvendes i øjeblikket. Se hvilke populære RAL farver som er et sikkert hit.

NCS FARVESKALA - komplet farveskala til farvematch

NCS står for Natural Color System. Ligesom med farveskalaen RAL, er NCS er et standardiseret farvekommunikationssystem der giver en unik mulighed for at kommunikere farve mellem alle involverede i en farveproces, for at sikre, at slutresultatet bliver præcis, som det skal være.

Farvekoden på en NCS-farve kan ved første øjekast virke lidt mere uoverskuelige i sin farvekode end RAL. Men faktisk fortæller farvekoden hvilken farve den er. Farvekoderne i NCS har intet navn, men er en slags ”formel” som beskriver hvilke farver som indgår i farvekoden. Lyder det kryptisk? Sådan får du styr på ncs og ral farveskala.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde