Product added to basket

Er du storvognslakerer?

Få stærkeste og mest omfattende produktsortiment og end-to-end løsning hos os

Vi tilbyder produkter og løsninger med blandeanlæg til storvognslakering

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

Swin Lacksysteme - I en klasse for sig

Produceret og anbefales til forarbejdning af store overflader, såsom lastvogne, busser og togvogne. SWIN Lacksysteme udmærker sig med en glat overflade, og en hurtig forarbejdningstid samt gode slibe egenskaber

Solvensbaseret lakserie specielt udviklet til kommercielle køretøjer/storvogne, men som også nemt kan anvendes til let industri.

Filosofien har fra starten været at udvikle et produkt i en kvalitet, der overgår alt andet på markedet og som står med samme glans 5 år efter et lakeret køretøj er sendt på landevejene. Resultatet er enestående kvalitet.  

Cromax - Forkellen ligger i hastigheden

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest.

Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

VORES LØSNINGER ER MERE END LAK!

HOS OS HANDLER DU MED ANERKENDTE OG GLOBALE BRANDS

Vores produktsortiment omfatter alle de kendte mærker på markedet. Vi løser dine daglige behov med alt fra prisbevidste varer til højproduktive produkter, når det skal gå stærkt. Har vi ikke det, du lige står og mangler, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Måske har vi løsningen til dig! 

Løsninger og produkter, der matcher dine behov

 Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig support og service og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som er tilpasset netop hvad du har brug for.