Product added to basket

Afdækning

Afdækning kan tage tid, men det er givet godt ud, fordi maleprocessen bliver nemmere og resultatet flottere. Vi tilbyder et bredt sortiment af professionelle overfladebehandlingsprodukter til gode priser. Her finder du bl.a. afdækningspapir, plastfolie og tape til dit næste autolak eller maleprojekt. Hvis du har brug for hjælp så sig til - vi er her for det samme.

88 Produkter

AFDÆKNINGSPAPIR OG FOLIE GIVER DET BEDSTE RESULTAT

Med korrekt afdækning undgår du utilsigtede overspray eller malerpletter, og dermed kan du male mere effektivt afdækningspapir kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men først og fremmest bruges til at give en midlertidlig afdækning af et emne, bil, på værkstedet eller af gulvet. Når du bruger afdækningspapir i forbindelse med din lakering af autolak eller malerarbejde er det vigtigt at bruge tape for en optimal afdækning så du kan fastgøre afdækningspapir eller lukke ender, huller m.v. 

Afdækning som professionel

Det er en generel tommelfingerregel, at du skal tape før du maler for at sikre, at du gør et pænt og ryddeligt stykke arbejde, med rene linjer og ingen skæve kanter. Der er aldrig hverken spild af tid eller penge at sørge for at have malertaper.

God afdækning sikrer et flot resultat

Før du maler din bil, vægge eller lofter, er det vigtigt at sørger for at afdække og beskytte de områder, du ikke ønsker at blive malet. God afdækning sikrer skarpe malingslinjer og et overordnet pænt, færdigt udtryk. Hvis du sørger for afdækning på den korrekte måde, sparer du også tid, fordi du ikke behøver at rette småfejl og lave touch-ups.

Valg de rigtige produkter til afdækning

Malertape, malertape og malertape Det er de mest almindelig når vi snakker afdækning og af en en god grund. I vores sortiment finder du tape i forskellige dimensioner. Forskellige projekter kræver ofte forskellige størrelser. Vi har tape udviklet til at lave skarpe designlinjer, her skal du kigge efter en tape kaldet fine line tape. Er du på udkig efter en mere almindelig malertape, så finder du også et bredt udvalg i vores webshop.

Den perfekte løsning til afdækning

Vores Afdækningspapir giver dig mulighed for at dække større områder, som ikke skal males. Den er velegnet til at dække bildele, vinduer eller bildele. Afdækningsfolie bliver også kaldt plastfolie. Det giver den perfekte løsning til beskyttelse af bilkarrosseri ved sprøjtning af grunder, maling eller lak, eller til diverse større maleropgaver. Skumtape anvendes til kantafdækning, udviklet til brug ved autolakering. Tapen bruges til at afdække køretøjers åbninger såsom døre, kølerhjelm og bagagerum.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde