Product added to basket
Loading
Loading

Blandekopper

Blandekopper eller målebægre bruges til at blande maling og materialer som autolak, klarlak og grunder mv. med hærdere og fortynder i de mest almindelige blandeforhold 2:1, 3:1 og 4:1. Husk at tilkøbe en rørepind eller målepindVi anbefaler at du altid hælder din maling gennem en farvesi.

Blandekopper og målebæger med skala

Målelinjerne eller -skalaerne på blandingsbægrene hjælper operatøren med at opnå præcise blandingsforhold. Dette er afgørende for at sikre en konsistent og nøjagtig blanding, der opfylder de specifikationer, der kræves for det pågældende arbejde. Ved at følge de anbefalede blandingsforhold kan man undgå problemer som farveafvigelser, ujævn tørring eller dårlig holdbarhed af det påførte materiale.

Engangskopper til at blande maling

Brug mindre tid på at rydde op og mere tid på at gøre din maling perfekt med vores engangs- og genanvendelige klare blandebægere. Disse meget gennemsigtige bægere medvirker til perfekt blanding af maling og giver mulighed for problemfri opbevaring af resterende maling. Med flad bund for stabilitet, en opløsningsmiddelbestandig sammensætning og markeringer til præcise mængder er vores blandebægere til forberedelse af maling et must-have til ethvert malings- eller coatingprojekt. Uanset om du har brug for et bæger med nøjagtigt blandingsforhold eller bruger en vægt, har vi et førsteklassesprodukt, der passer perfekt til dine behov.

Transparente målekopper til maling

Vores blandebægere til maling er til engangsbrug for nem rengøring og kan stables til praktisk opbevaring. Derudover inkluderer de fleste af vores modeller af bægere præcise blandeforhold og nøjagtige graduerede skalaer. Hos LAKGRUPPEN tilbyder vi et omfattende udvalg af engangs- og genanvendelige blandebægere, der kommer i mange størrelser hvor låg kan tilkøbes. Bemærk, det er vigtigt, at beholderen, der blandes i, er cylindrisk (flad bund og lodrette vægge).