Product added to basket

Sprøjtepistoler

Hos LAKGRUPPEN forhandler vi sprøjtepistoler med over og underkop til gode priser. Her på siden finder du vores kvalitets sprøjtepistoler fra blandt andet SATA og Devilbiss. Vi tilbyder et bredt udvalg af sprøjtepistoler i flere modeller med forskellige dysestørrelser alt afhængig af om du skal sprøjte klarlak, basefarve, eller primer. Derudover forhandler vi også kopsystemer som giver en optimeret og nem sprøjteproces. Se alle vores sprøjtepistoler og malersprøjter her på siden. Hvis du har brug for hjælp så sig til - vi er her for det samme.

33 Produkter

Sprøjtepistol til autolak

Hvis budgettet tillader det, er der fordele ved at have et kontrolleret setup, hvor der er dedikeret sprøjtepistoler til de forskellige materiale som sprøjtes, fordi det tager lidt mere tid og kræfter at rengøre pistolen grundigt, før der sprøjtes et andet materiale. Med dedikeret sprøjtepistoler er arbejdsprocessen strømlinet og du er klar og mere fokuseret i sprøjtekabinen. Hvis det ikke er muligt, bør du overvejer at have mindst en sprøjtepistol kun at sprøjte klarlak. Der findes intet mere foruroligende end at lægge en smuk finish, og når du går i gang med sidste lag klarlak kommer en dråbe basefarve ud og lander lige midt i klarlakken. 

Valg af dysestørrelse til sprøjtepistol

Er du i tvivl om hvilken dyse størrelse som skal bruges til hvilke produkter. Undersøg først coating/produktet, der sprøjtes. Helt kort, kan man sige, at belægning som er "tungere" vil kræve en større åbningsstørrelse. For eksempel er primere normalt tykkere end basefarve maling, så her anvendes typisk en 1,7 eller 1,8 mm dysestørrelse til at grunde de fleste overflader. En god tommelfingerregel til at vælge en sprøjtepistolens dysestørrelse er primere og primer surfacers fungerer bedst, når du bruger en dysestørrelse på 1,7 til 2,2. Når du skal i gang med basefarve sprøjtes der med en 1,4 til 1,6 dyse. Til det afsluttende klarlak lag kan der sprøjtes skal der sprøjtes med en dyse på 1,2 til 1,7. 

 

Vi anbefaler altid når der kigges nærmere på malingsproducentens tekniske datablade for det specifikke produkt, som sprøjtes. De har grundigt testet deres produkter og identificeret den bedste kombination af dysestørrelse som er meget velegnet. Og derved opnår du de bedste resultater. 

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

Send en besked

Skriv på messenger

Bliv ringet op

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • onsdag 22 december 2021
 • torsdag 23 december 2021
 • fredag 24 december 2021
 • fredag 31 december 2021

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

Skriv en besked

Bliv ringet op

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde