Product added to basket

Effekt farver

Hvis du er til mere perle, glimmer og metalfarve end en almindelig solid farve, så vil vores effektfarver få bilen, cyklen eller motorcyklen til at fremstå med forskellige farvenuancer. Effektfarve er en type af maling, der giver overflader et særlig udseende.

 

22 Produkter

Kamæleon og effekt lak farve til motorcykel og bil

Hvis du er til mere end blot almindelig solid eller metallic autolak farve på dit køretøj, så vil kamæleonfarver få bilen eller motorcyklen til at fremstå med forskellige farvenuancer. Med en effektmaling som kamæleonfarve kan der opnås et helt unik udtryk, hvor farven er med special iriserende effekt. Det vil sige en farve, som skifter farve alt afhængig af, hvilken vinkel den ses fra. eksempelvis som det ses på sæbebobler.

Autolak med specialeffekt

Opfrisk din bil, motorcykel eller cykel med farver, der skinner mere end noget, der kommer direkte fra fabrikken. Vi tilbyder produkter, der kan give din overfladelak en glitrende eller metallisk effekt, der får folk til at kigge en ekstra gang. Uanset din stil vil vores overkommelige udvalg af malingsprodukter garanteret give dit projekt den prismatiske finish, det fortjener.

Candy-maling koncentrater - når almindeligt er kedeligt

Candy-maling koncentrater er en gruppe af dynamiske pigmenter, der tilføjer strålende farver til særlige lakeringsopgaver. Giv din overflade en fantastisk finish med disse levende og skinnende pigmenter.

Farveskiftende maling

Farveskiftende maling, ofte omtalt som kamæleon autolak, er en type maling, der skifter farve, lidt ligesom en kamæleon. Dette produkt er ret "nyt" på markedet, og omtales nogle gange som flip-flop-maling og farveskiftende maling. Mange mennesker ved ikke engang, hvordan denne maling ser ud, men den bliver mere og mere populær på grund af dens hypnotiserende udtryk.

Vigtigt at vide, når du bruger specialfremstillet farve og effektfarve

Effekt farverne er dog væsentligt dyrere end traditionelle farver, og derfor kan det være en kostlig omgang at få en hel bil lakeret. En ny trend for disse kamæleonfarver er brug på mindre emner såsom scooter og triathlon cykel.

Hvis du skal i gang med effektfarver, skal du huske den korrekte struktur af lagene. Effektfarverne bruges ofte i kombination med et "almindeligt" lak-/malingssystem, som giver en grundfarve.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde