Product added to basket

Er du autolakerer?

Autolak og produkter til autolakering der skaber værdi

Vi tilbyder branchens bedste autolak til bil og personvogne samt det mest komplette nonpaint sortiment. Vi har gennem mere end 20 år erfaring og tilbyder know-how, datablade og de helt rigtige produkter således at du kan opnå en perfekt finish hvergang. Vi kender til hvilke krav og produkter som er påkrævet indenfor autolakering og bileftermarkedet, og vi vil gerne sørge for at Du skal have det let, når du skal arbejde med overfladebehandling. 

Det betyder at vi tilbyder et bredt udvalg af autolak, spraymaling, maling, værktøj og non-paint produkter. Vi er forhandler for en række førende brands inden for deres branchen, som 3M, RUPES, Lechler Refinish, Debeer Refinish, Cromax, Chicago Pneumatic, Norton, Farecla og mange mange flere. Alle vores autolak produkter kan du finde i vores webshop, hvor der alt fra spartelmasse, klarlak, fylder, primer, tape og afdækning, faktisk alt hvad du skal bruge til autolakering, karosseri- og plastreparation

lechler product range

Lechler - Øg din effektivitet og produktivitet

Lechler tilbyder et komplet og innovativt produktsortiment til overfladebehandling i form af spartelmasse, klarlak, autolak, fyldere, fortynder m.m. Alt sammen oprettet og styret gennem ISO 9001:2000 kvalitetssystem og specielt henblik på slutbrugernes behov. Kombinationen af ​​produktudvalget og muligheden for brug af forskellige påførings- og tørringsmetoder, er det nemt at tilpasse malingsprocessen efter ethvert behov og ønske.

Med LECHLER får du et system som maksimere effektivitet og produktivitet i hverdagen, spare energi, holder arbejdskraften optimal i proces og på værkstedet, samtidigt med omkostningerne holdes nede og der til slut leveres et slutresultat som er i top.

DeBeer Refinish - Opdag forskellen

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen.

Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse hver gang.

 

Se mere
debeer sortiment autolak
cromax autolak sortiment

Cromax - Produktiviteten Accelereres

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest. Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

 

Se mere

Det skal være nemt at handle hos os

Vi ønsker at gøre det nemt for alle der arbejder professionelt med autolak, og vores mål er at overgå dine forventninger og sørge for, at du som kunde bliver mere end tilfreds med vores ydelser og produkter. Og det er lige meget om du skal bruge en enkelt spraymaling farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, vi er her for at hjælpe dig. Vi har gjort det nemt at handle med hos, fordi alle vores autolak produkter kan købes online, så du kan undgå at bruge kedelig telefon tid til bestilling af autolak. Det kan du klare, hvor og hvornår du har lyst. Vores webshop er åben 24/7 og du kan benytte den fra flere forskellige enheder. 

Prisvenlige produkter fra anerkendte brands

Som professionel autolak forhandler, tilbyder vi faktisk forskellige løsninger, alt efter hvordan dit behov. Hvad end du ønsker prisvenlige produkter, eller du foretrækker et premium autolak mærke, som sørger for optimal og øget gennemstrømning i værksted. Vi forhandler autolak fra anerkendte brands som Lechler, Debeer Refinish og Axalta Cromax. Dog er kvalitet ikke det eneste vi har taget højde for, vi har naturligvis fokus på at autolakeringen er rentabel for din virksomhed, således bidrager vi også gerne til optimering af dine processer og sørger for at du har det helt rigtige setup af autolak og nødvendige tilbehør produkter klar. 

Hos LAKGRUPPEN får du ikke blot en spand med autolak, vi har mange års erfaring og branchekendskab og får viden direkte fra nogle af Europas største lak leverandører, som vi kommer videre til dig. Så når der kommer nogle spændende farveformularer og varianter af autolak, som på den ene eller anden måde kan være gavn for din forretning, så vil du få det hos os. Vi elsker vores erhverv og sætter stor pris på innovative produkter som kan hjælpe dig til en bedre forretning.

plastik reparation

REPARATION I STEDET FOR UDSKIFTNING - SPARER TID OG PENGE

Plastdele er meget almindelige i forskellige dele af bilen, f.eks. i kofanger, skærme og indvendige paneler. Ved at reparere plast i stedet for at udskifte det, undgås ikke blot en større mængde plastaffald, arbejdet foregår også mere effektivt og omkostningsoptimeret på grund af lavere materialebehov og arbejdsbelastning set over hele processen.

Vi har samlet overblik over produkter, guides og værktøj, du kan bruge til de forskellige reparationsteknikker. Nogle vile foretrække 3M fremfor Teroson, og andre vil gå med Q-Refinish. Men uanset hvad du vælger at købe får du produkter af meget høj kvalitet.

Læs mere

Hverdagen skal være let - Bestil din autolak ved brug af stregkoder

Læs mere

Vi er forhandler af førende autolak mærker og hos os fås alle de mærker du kender 

lakgruppen app scan2web

Bestilling har aldrig været nemmere

Scan2Web app’en er bygget til hurtig bestilling, den er altid klar til at scanne din næste vare. I tilfælde af at din ønskede vare ikke er tilgængelig kan du nemt swipe for at se alternative varer.

Læs mere

Bruger du et økonomi- eller lagerstyringssytem til varebestilling?

Erp2Web er en ny smart funktion til dig, der genererer dine indkøb i et ERP system.

Funktionen gør det nemt at uploade ordrer fra dit økonomisystem direkte ind i vores shop. 

Vores Erp2Web system understøtter både regneark og PDF.

Læs mere
lakgruppen kontakt os

Har du brug for at høre mere?

Hvad enten du behøver produktrådgivning eller ønsker at drøfte muligheden for indgåelse af en gensidig givende aftale står vi klar til at tale med dig.

Ja tak - lad mig høre mere

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag.

Kontakt os

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • torsdag 06 april 2023
 • fredag 07 april 2023
 • mandag 10 april 2023
 • fredag 05 maj 2023
 • torsdag 18 maj 2023
 • mandag 29 maj 2023
 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde