Product added to basket
Loading
Loading

ER DU AUTOLAKERER?

Vi tilbyder branchens bredeste og måske bedste udvalg i autolak

autolakering

LAKPRODUKTER TIL AUTOLAKERER & VÆRKSTEDER

Vi tilbyder alt indenfor maling, spraymaling, spartelmasse, sandpapir, sprøjtepistoler og andet tilbehør og nonpaint produkter. Vi tilbyder branchens bredeste og måske bedste udvalg i autolak. Som professionel autolak forhandler, kan vi tilbyde forskellige produkter og løsninger, alt efter dine behov og ønsker. Vi har gennem mere end 23 år erfaring og kender til hvilke krav og produkter som er påkrævet indenfor autolakering og bil eftermarkedet, og vi vbidrager til at du opnår den bedste finish hver gang. 

Fordele med os

 • Kvalitet
 • Skarpe priser
 • Hurtig levering
 • Stærke brands
 • God lagerbeholdning
 • Nem bestilling via app eller webshop

Det skal være nemt at handle med os

Vi har gjort det nemt at handle med os, fordi alle vores autolak produkter kan købes online, så du kan undgå at bruge kedelig telefontid til bestilling af autolak. Vores webshop er åben 24/7 og du kan benytte den fra flere forskellige enheder så du kan dine køb, hvor og hvornår du har lyst. Opret din konto på under 2 minutter og du er klar til bestille din første ordre. Det synes vi er hurtigt og ret nemt.

Gå på opdagelse
nemt at handle

VERDENSFØRENDE OG POPULÆRE MÆRKER 

Vi tilbyder et bredt udvalg fra verdens førende mærker og leverandører inden for billak & tilbehør. Hos os finder du ikke kun maling, men også polermaskiner, sandpapir, værnemidler, malersprøjter og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Over 10.000 varer i vores sortiment

lechler product range

Lechler - Øg din effektivitet og produktivitet

Lechler tilbyder et komplet og innovativt produktsortiment til overfladebehandling i form af spartelmasse, klarlak, autolak, fyldere, fortynder m.m. Alt sammen oprettet og styret gennem ISO 9001:2000 kvalitetssystem og specielt henblik på slutbrugernes behov. Kombinationen af ​​produktudvalget og muligheden for brug af forskellige påførings- og tørringsmetoder, er det nemt at tilpasse malingsprocessen efter ethvert behov og ønske.

Med LECHLER får du et system som maksimere effektivitet og produktivitet i hverdagen, spare energi, holder arbejdskraften optimal i proces og på værkstedet, samtidigt med omkostningerne holdes nede og der til slut leveres et slutresultat som er i top.

DeBeer Refinish - Opdag forskellen

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen.

Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse hver gang.

 

Se mere
debeer sortiment autolak

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag.

Kontakt os

PLASTREPARTION - SPAR TID OG PENGE

Plastdele er meget almindelige i forskellige dele af bilen, f.eks. i kofanger, skærme og indvendige paneler. Ved at reparere plast i stedet for at udskifte det, undgås ikke blot en større mængde plastaffald, arbejdet foregår også mere effektivt og omkostningsoptimeret på grund af lavere materialebehov og arbejdsbelastning set over hele processen.

Vi har samlet overblik over produkter, guides og værktøj, du kan bruge til de forskellige reparationsteknikker. Nogle vile foretrække 3M fremfor Teroson, og andre vil gå med Q-Refinish. Men uanset hvad du vælger at købe får du produkter af meget høj kvalitet.

Læs mere
plastik reparation

Hverdagen skal være let - Bestil din autolak ved brug af stregkoder

Læs mere
lakgruppen app scan2web

Bestilling har aldrig været nemmere

Scan2Web app’en er bygget til hurtig bestilling, den er altid klar til at scanne din næste vare. I tilfælde af at din ønskede vare ikke er tilgængelig kan du nemt swipe for at se alternative varer.

Læs mere

Brug dit ØKONOMI- ELLER LAGERSTYRINGSSYTEM TIL VAREBESTILLING

Vores Erp2Web er en ny smart funktion til dig, der genererer dine indkøb i et ERP system. Funktionen gør det nemt at uploade ordrer fra dit økonomisystem direkte ind i vores shop. Vores Erp2Web system understøtter både regneark og PDF. Find den i vores app menu i højre side af vores webmenu. Bemærk funktionen kræver at du har oprettet en bruger. 

Læs mere
erp2web bestil via dit indkøbssystem
lakgruppen kontakt os

Har du brug for at høre mere?

Vi tilbyder forskellige løsninger, alt efter dine behov. Vi samarbejder med autolakerer og værksteder i alle størrelser, så om du ønsker prisvenlige produkter, eller du foretrækker et premium autolak mærke, som sørger for optimal og øget gennemstrømning i værksted, så har vi en løsning til dig.

Fleksibilitet og kvalitet er ikke det eneste vi har taget højde for, vi har naturligvis fokus på at autolakeringen er rentabel for din virksomhed, således bidrager vi gerne til optimering af dine processer og sørger for at du har det helt rigtige setup af autolak og nødvendige tilbehør produkter klar. 

Hos os får du mere end blot en spand med autolak, vi har mange års erfaring og branchekendskab og får viden direkte fra nogle af Europas største lak leverandører, som vi formidler videre til dig, uanset om det er spændende farveformularer, nye tonefarver eller processer som på den ene eller anden måde kan være gavn for din forretning.

Ja tak - lad mig høre mere

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 23 december 2024
 • tirsdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • mandag 30 december 2024
 • tirsdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januar 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde