Product added to basket

Er du autolakerer?

Autolak og produkter til autolakering som skaber værdi

Vi vil være den mest komplette og kompetente partner som du har, til dine autolak og nonpaint produkter. Vi har gennem mere end 20 år erfaring og tilbyder know-how, datablade og de helt rigtige produkter således at du kan opnå en perfekt finish hvergang. Vi kender til hvilke krav og produkter som er påkrævet indenfor autolakering og bileftermarkedet, og vi vil gerne sørge for at Du skal have det let, når du skal arbejde med overfladebehandling.

Det betyder at vi tilbyder et bredt udvalg af autolak, spraymaling, maling, værktøj og non-paint. Vi er forhandler for en række førende brands inden for deres branchen, som 3M, RUPES, Lechler Refinish, Debeer Refinish, Cromax, Chicago Pneumatic, Norton, Farecla og mange mange flere. Alle vores produkter kan du finde i vores webshop, hvor der alt fra tape, spartelmasse, autolak, klarlak, fylder, primer, afdækning, faktisk alt hvad du skal bruge til autolakering, karosseri- og plastreparation. 

 

lechler product range

Lechler - Øg din effektivitet og produktivitet

LECHLER tilbyder et komplet og innovativt produktsortiment til overfladebehandling i form af spartelmasse, klarlak, basefarver, fyldere, fortynder m.m. Alt sammen oprettet og styret gennem ISO 9001:2000 kvalitetssystem og specielt henblik på slutbrugernes behov. Kombinationen af ​​produktudvalget og muligheden for brug af forskellige påførings- og tørringsmetoder, er det nemt at tilpasse malingsprocessen efter ethvert behov og ønske.

Med LECHLER får du et system som maksimere effektivitet og produktivitet i hverdagen, spare energi, holder arbejdskraften optimal i proces og på værkstedet, samtidigt med omkostningerne holdes nede og der til slut leveres et slutresultat som er i top.

DeBeer Refinish - Opdag forskellen

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen.

Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse hver gang.

 

Se mere
debeer sortiment autolak
cromax autolak sortiment

Cromax - Produktiviteten Accelereres

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest. Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

 

Se mere

Vi ønsker at gøre det nemt for alle der arbejder med overfladebehandling, og vores mål er at overgå dine forventninger og sørge for, at du som kunde bliver mere end tilfreds med vores ydelser og produkter. Og det er lige meget om du skal bruge en enkelt spraymaling farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, vi er her for at hjælpe dig.

Som professionel autolak forhandler, har vi forskellige løsninger, alt efter hvordan dit behov. Hvad end du ønsker prisvenlige produkter, eller du foretrækker et premium lak mærke, som sørger for øget gennemstrømning i værksted. Vi forhandler autolak fra anerkendte brands som Lechler, Debeer Refinish og Axalta Cromax. 

Hverdagen skal være let - Bestil ved brug af stregkoder

Læs mere

Hos os fås alle  anerkendte og globale brands 

Har du brug for at høre mere?

Hvad enten du behøver produktrådgivning eller ønsker at drøfte muligheden for indgåelse af en gensidig givende aftale står vi klar til at tale med dig.

Ja tak - lad mig høre mere

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag.

Kontakt os

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

Send en besked

Skriv på messenger

Bliv ringet op

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • torsdag 01 april 2021
 • fredag 02 april 2021
 • mandag 05 april 2021
 • torsdag 13 maj 2021
 • fredag 14 maj 2021
 • mandag 24 maj 2021
 • onsdag 22 december 2021
 • torsdag 23 december 2021
 • fredag 24 december 2021
 • fredag 31 december 2021
 • fredag 30 april 2021

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

Skriv en besked

Bliv ringet op

Skriv en besked

 

Bliv ringet op