Product added to basket
Loading
Loading

Pumpeflasker

Pumpeflasker anvendes til ensartet og konstant påføring af milde rengøringsmidler for at sikre optimal rengøring inden maling. 

6 Produkter

Pumpeflasker til affedtning og rens

Forstøver, trykforstøver, pumpeflaske, sprayflaske. Uanset hvad du kalder den, så kan de det samme. Med en pumpeflaske kan du nemt bestemme sprøjteeffekten, hvilket giver dig en god og let fordeling, når du sprøjter væsker såsom vand eller rengøringsmidler på din overflade eller materiale.

Hvordan virker en pumpeflaske?

Pumpeflasken kommer med en pumpe- og sprayfunktion, som er nødvendig til forskellige slags opgaver, såsom rengøring eller udsprøjtning af maling. Især når det kommer til rengøring af vanskelige dele såsom motorrum eller maskiner, er en pumpeflaske en stor fordel, da den er et meget fleksibelt og alsidigt værktøj.

Rengøring med pumpeflaske

En pumpeflaske til afrenser og rengøringsmidler kan også give mening, når du skal bruge rengøringsmidler til bestemte materialer og rengøre dem forsigtigt. Forstøveren, der er fastgjort til sprayflasken, sikrer en perfekt kontrol og giver dig mulighed for at bruge tryk individuelt under rengøring af materialet.

Køb pumpeflasker online

I vores online shop kan du finde flere forskellige pumpeflasker til rengøring eller ethvert andet formål. Vi har valgt gode pumpeflasker af høj kvalitet. Vi anbefaler altid, at du tager forbehold for din egen sikkerhed, når du arbejder professionelt eller gør det selv. Brug derfor sikkerhedsbriller og nitril handsker når du forstøver produkter.