Product added to basket

Prevost

Prevost er specialister i koblinger og trykluftslanger og med fokus på innovation og kvalitet har de udviklet den yderst populære prevoS1-serie af hurtigkoblinger til trykluft. Disse koblinger er anerkendt over hele verden for deres patenterede design og giver kontrol over afkobling med fuld sikkerhed: ingen risiko for piskesmæld fra slangen.

Øg sikkerheden når du frakobler trykluftværktøj

PrevoS1-koblingerne tilbyder en unik funktion, der gør det muligt at frakoble slanger sikkert og ubesværet i et enkelt trin. Dette innovative design sikrer ikke kun brugernes sikkerhed, men beskytter også det omkringliggende udstyr.

Anti-whip funktion

Automatisk kontrol af dekompression og frakobling i et enkelt trin. Ved at benytte tryk-til-tilslut-teknologi garanterer Prevost en sikker og pålidelig forbindelse, der forbedrer ydeevnen af enhver trykluftdrevet operation. Få totalkontrol over afkobling med fuld sikkerhed: ingen risiko for piskesmæld fra slangen. Det eliminerer risikoen for brugerne og beskytter det omkringliggende udstyr og produktionsdele mod skader.

Langsigtet og billig investering

Vi har sørget for en samhandelsaftale med prevost, så vi kan tilbyde deres kvalitetsprodukter til en lav pris, det betyder at vi kan tilbyde dig og din arbejdsplads produkter der øger sikkerheden til en utrolig skarp pris. Med Prevosts flagskibsprodukt er prevoS1 hurtigkobling får du en langsigtet investering. Den kombinerer højteknologisk design og ydeevne for at klare selv de mest krævende opgaver.

Kvalitet

Prevos1 overholder ISO 4414-standard. Fremstillet uden silikone: reducerer risikoen for forurening af luftlinjen under maling eller lakapplikationer. Antistatisk konstruktion: eksternt støv tiltrækkes ikke af malede eller lakerede overflader og skaber ikke statisk elektricitet. ATEX: bekræfter sikkerheden ved prevoS1-koblingen i potentielt eksplosive miljøer (gasser, malerbåse osv.). Udstyret opfylder kravene i zoner klassificeret som 1 og 2 (gas) og 21 og 22 (støv).

Værktøj og udstyr du kan stole på

Med Prevost kan fagfolk, der har behov for pålidelige og effektive løsninger inden for trykluft, stole på fremragende kvalitet og sikkerhed, der tilbydes af prevoS1-serien.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde