Product added to basket

Autolak

Autolak er vores speciale, og vi tilbyder branchens bredeste og måske bedste udvalg i autolak til biler. Som professionel autolak forhandler, kan vi tilbyde forskellige produkter og løsninger, alt efter dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, vores autolak specialister sidder klar med råd og vejledning.

243 Produkter

Hvad er autolak?

Når man snakker autolak, så er egentlig mere end blot den visuelle farve til din bil. Ordet autolak dækker over produkter der anvendes i forbindelse med autolakering, som grundlæggende er en overfladebehandling (maling) af bilen, der foretages primært på synlige dele. 

Autolak består af flere lag

Autolak opbygges af flere lag, hver med sin funktion: primer, en korrosionshindrende grundmaling; herefter filler til udfyldning af større og mindre ujævnheder og niveauforskelle. Til at give bilen den helt rigtige farve afsluttes med enten basefarve efterfulgt af klar lak eller en 2k toplak. En toplak kan fremstå både med metallisk udseende eller som et mere "fladt" udtrykt, som i fagsprog kaldes for solid farver. Metallic toplak består typisk af en anden opbygning, den består af to lag; nederst en lak med glinsende metalflager og øverst en beskyttende klar lak. Hvis du er til mere perle, glimmer og metalfarve end en almindelig solid farve, så vil vores effektfarver få bilen, cyklen eller motorcyklen til at fremstå med forskellige farvenuancer.

Hvor finder jeg en autolak forhandler?

Der findes flere steder, hvor du har mulighed for at købe autolak. Du kan enten vælge at besøge dit lokale bilværksted. Mange bilværksteder har også en butik, hvor de sælger autolak og kan også hjælpe med at matche den rigtige farve til din bil. Alternativt kan du tage fat i os, vi tilbyder gerne rådgivning om hvilken type lak der er bedst for din bil. Hos os kan du vælge at få tonet din autolak og køb online og få levereret hjem til dig. 

Autolak til konkurrencedygtige priser

Hos lakgruppen har vi et stort udvalg af autolak, tilbehør og udstyr, og vi kan med sikkerhed blande den originale autolak, der passer til netop din bilmodel. Uanset om dit behov er prisvenlige produkter, eller du foretrækker et premium autolak mærke. Vi har alt det du behøver af maling og udstyr, du skal bruge til at lakere din bil. Vores webshop omfatter alle vores produkter til autolakering, såsom sprøjtepistoler, primere, klarlak, hærdere, aktivatorer, og personlige sikkerheds- og beskyttelsesprodukter. 

Køb autolak online hos os - nem bestilling

Vi har gjort det nemt at handle med os, fordi alle vores autolak produkter kan købes online i vores online shopGå på opdagelse i alle vores højkvalitets autolak produkter i dag og drag fordel af fantastiske, konkurrencedygtige priser! Uanset om du har brug for købe autolak på spray, grunder til autolak eller fortynder og hærder. Så tilbyder vi et bredt udvalg som dækker ethvert behov. Når du køber autolak produkter, vil det være oplagt at købe produkter til afdækning også. Så får du den flotteste finish og sørger for at du får malet din overflade som du ønsker det.

 

Hos os får du ikke blot en spand med autolak, vi har mange års erfaring og branchekendskab og får viden direkte fra nogle af Europas største lak leverandører, som vi formidler videre til dig. Vi elsker vores erhverv og sætter stor pris på innovative produkter som kan hjælpe dig til en perfekt finish. Vi kender til hvilke krav og produkter som er påkrævet indenfor autolakering.

Kan man få specialblandet bilmaling?

Ja, det kan du bestemt. Der er flere måder at få specialtonet bilmaling på, og det afhænger lidt af hvilken "opskrift" malingsproducenten har bygget farven efter.  I vores eget topprofessionelle blandeanlæg kan vi blande farver specialtonet til din bil og fylde den på spraydåse eller dåse, så den kan påføres med en trykluft sprøjtepistol. Du er velkommen til at kontakte os, vores autolak specialister sidder klar med råd og vejledning.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde