Product added to basket
Loading
Loading

ER DU KARROSSERITEKNIKER?

Vi har løsningen til dit auto- og karosseriværksted

Vi har et bredt udvalg af maskiner og forbrugsprodukter til karosseri og pladesmedsarbejde. Gå på opdagelse i vores webshop. Du kan oprette dig og komme igang med at handle med det samme. Har du et fast forbrug af diverse produkter kan vi lave en forbedret aftale til dig. På fast aftale kan vi tilbyde vores brancheorienterede skabløsning, hvor du får et overblik og dine produkter, samt hvor du nemt kan bestille efter behov med brug af scanner. Har du selv opbevaringsfaciliteter kan også få stregkoder til dine hylder og skabe. 

betag innovation

Betag Innovation - Effektiv reparation løsninger til karosseri

BETAG stræber efter at forbedre reparationsprocessen og reparationsoplevelsen for alle involverede parter og søger løbende at finde innovative løsninger til at hjælpe branchen. BETAG tilbyder forskellige innovative produkter samt træning til buleopretning og plastreparation.

Shop online

Sika - Det foretrukne valg til sealer, lim og rustbeskyttelse

Som førende leverandør til bilindustrien tilbyder Sika et omfattende produktsortiment inden for forsegling, limning, og rustbeskyttelse til eftermarkedet verden over. Innovation, ydeevne, troværdighed og brugervenlighed gør Sika-produkterne til det foretrukne valg for professionelle, som arbejder med reparationer af biler verden over.

Sika’s eftermarkedsløsninger har hjulpet bilindustrien i mere end 30 år, og deres intelligente produkter kombinerer 'state-of-the-art' teknologi med brugervenlighed og gør det nemt at komme i gang.

Shop online
sika range
plast reparation lakgruppen

Plastreparation giver økonomisk fordel

Ved at reparere plast i stedet for at udskifte det, undgås ikke blot en større mængde plastaffald, arbejdet foregår også mere effektivt og omkostningsoptimeret på grund af lavere materialebehov og arbejdsbelastning set over hele processen. Hvis Du ønsker at være i stand til at reparere flere af de beskadigede kofanger/plastdele uden at gå på kompromis på kvaliteten. Så er vi her for at hjælpe dig på vej. 

Læs mere

ColorMatic - Tekniske karosseriprodukter i høj kvalitet

ColorMatic leverer et meget komplet sortiment til auto og karosseri segmentet. Alt fra svejseprimer, til flere specielle lakker til vedligeholdelse og beskyttelse og til mere tekniske karosseri produkter på spray, såsom shock oil og citrus cleaner.

Shop online
colormatic produkt sortiment
teroson produkter

Teroson - Til professionel limning og forsegling

Teroson fra Henkel er én af førende brands inden for limning, forsegling, belægning, akustiske, afstivende og forstærkende løsninger når det drejer sig om OEM transportmontering, reparation og vedligeholdelse af køretøjer (VRM), industrielle samlinger og applikationer inden for byggebranchen. Find populære produkter såsom Teroson sealer eller glasrens.

Shop online

Sammensæt en løsning til dine behov og ønsker

Som kunde hos os, vil hjælper vi med at holde din drift optimal. Derfor tilbyder vi en brancheorienteret skabløsning, hvor du selv kan vælge hvilke karrosseriprodukter som skal indgå i din daglige drift.

Løsningen sikrer minimal tidsforbrug på bestilling, bedre dokumentation, bedre muligheder for præsentation, bedre kvalitet og hurtigere flow med arbejdet på karosseriet. I sidste ende får dine kunderne en endnu stærkere og et mere konkurrencedygtig slutprodukt, da du har overblikket, de korrekte produkter til at udbedre skaden.

Gå på opdagelse i vores webshop, hvor du finder langt over 1000 forskellige produkter til arbejdet på karosseriet. Vi kommer pgså gerne på besøg og fortæller om mulighederne for optimal drift og det rigtige valg af produkter.

Kontakt os
karosseri skab lakgruppen

FYLD DIT SKAB MED DINE FORETRUKNE PRODUKTER

Vores produktsortiment omfatter alle de kendte mærker på markedet. Vi løser pladesmedens daglige behov med alt fra prisbevidste varer til højproduktive produkter, når det skal gå stærkt. Har vi ikke det, du lige står og mangler, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Måske har vi løsningen til dig! 

Bruger du et økonomi- eller lagerstyringssytem til varebestilling?

Erp2Web er en ny smart funktion til dig, der genererer dine indkøb i et ERP system.

Funktionen gør det nemt at uploade ordrer fra dit økonomisystem direkte ind i vores shop.

Vores Erp2Web system understøtter både regneark og PDF.

lakgruppen app scan2web

Bestilling har aldrig været nemmere

Scan2Web app’en er bygget til hurtig bestilling, den er altid klar til at scanne din næste vare. I tilfælde af at din ønskede vare ikke er tilgængelig kan du nemt swipe for at se alternative varer.

Læs mere

VIL DU KØBE FAST IND? LAD OS LAVE EN AFTALE

Tag fat i os

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 23 december 2024
 • tirsdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • mandag 30 december 2024
 • tirsdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januar 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde