Product added to basket
Loading
Loading

EN REPARATION I STEDET FOR UDSKIFTNING - SPARER TID OG PENGE

Plastdele er meget almindelige i forskellige dele af bilen, f.eks. i kofanger, skærme og indvendige paneler. Ved at reparere plast i stedet for at udskifte det, undgås ikke blot en større mængde plastaffald, arbejdet foregår også mere effektivt og omkostningsoptimeret på grund af lavere materialebehov og arbejdsbelastning set over hele processen. Hvis Du ønsker at være i stand til at reparere flere af de beskadigede kofanger/plastdele uden at gå på kompromis på kvaliteten. Så er vi her for at hjælpe dig på vej. 

Med de rette værktøjer og produkter kan mange plastdele repareres og genskabes, så de får samme styrke som før. Vi vil gerne tilbyde vores viden samt de rigtige produkter fra kendte mærker til super skarpe priser. Selvom vi hedder LAKGRUPPEN, så har vores teknikere og konsulenter mange års erfaring indenfor karosseri- og plast reparation.

Kom sikkert i gang med nye processer til plastreparationer.
bedre for miljøet

BEDRE FOR MILJØET

øget indtjening

ØGET INDTJENING

tilfredse kunder

TILFREDSE KUNDER

Her på siden finder du samlet overblik over produkter, guides og værktøj, du kan bruge til de forskellige reparationsteknikker. Nogle vile foretrække 3M fremfor Teroson, og andre vil gå med Q-Refinish. Men uanset hvad du vælger at købe får du produkter af meget høj kvalitet. Vi har samlet et komplet sortiment fra branchen stærkeste producenter, i forskellige prisklasser og med lidt forskellige tilgange, til hurtig, nem og holdbar reparation af beskadigede plastkomponenter på køretøjer.

Har du brug for hjælp, så kontakt os gerne. Vi stiller gerne vores viden til rådighed, så du får den rette vejledning og de rigtige produkter.

STÆRKE LØSNINGER TIL PLASTREPARATION

3m plast reparation sæt

Plastreparation med 3M

3M tilbyder muligvis den mest innovative løsning til plastreparation på bil eftermarked i dag. 3M tilbyder et komplet system som afrensning, slib, lim og polering mv.

En af grundene til at vælge 3M er at de har et unikt patch repair system til reparation på plastdelen. Det gør utrolig nemt at foretage reparationen. 

Se produkter

Plastreparation med Teroson

Henkels TEROSON er muligivs det førende brand med produkter til limning, tætning, belægning, akustiske, afstivende og forstærkende løsninger inden for OEM-transportmontering, køretøjsreparation og -vedligeholdelse (VRM), industrielle samlinger og bygningsindustriapplikationer.

TEROSON har et partnerskab med de fleste bilproducenter og er mange gange anbefalet som det foretrukne producent når der skal bruges produkter i bil eftermarkedet.

Med TEROSON får du smarte og gennemtestet produkter indenfor plastreparation og giver en utrolig god reparation af meget høj kvalitet.

Se produkter
teroson plastreparation kit
q-refinish plastreparation pakke

Plastreparation med Q-Refinish

Q-Refinish er et tysk kvalitetmærke som tilbyder produkter i kemi, slib og tilbehør til lakering og generel overfladebehandling. Du har måske, eller måske ikke hørt om Q-Refinish.

Men uanset hvad, så har Q-Refinish brugeren i fokus, og produkterne er tilpasset behovet i branchen. Med produkterne fra Q-Refinish får du rigtig gode produkter til super prisvenlige priser. 

Se produkter

Eksperter i plastsvejsning - Små opgaver og store projekter

BETAG Innovations mål er at tilbyde innovative og højkvalitet produkter, så du kan forbedre din reparationsproces. Produkter fra Betag Innovation er  fokuseret på reparation processen fremfor at udskifte. Du kan finde plastsvejser og alt hvad du skal bruge for at reparere plastik. I 2006 blev Betag Innovation desuden partner i Toyota B&P partnerprogram. 

Se produkter
betag
cp tools

Værktøj til plast reparation

Chicago Pneumatic, også kendt som "CP", producerer luft– og batteri værktøjer, luftkompressorer, generatorer og hydraulisk udstyr, og sælges i mere end 150 lande. Chicago Pneumatic er et premium kvalitet værktøjsbrand ejet af Svenske Atlas Copco.

Maskinerne er nogle af de bedste på markedet, og tilbyder et helt igennem komplet sortiment til plastreparationer. Maskinerne er udviklet med stor fokus på innovative løsninger og høj brugervenlighed.

Se produkter

Brug for rådgivning?

Hvad enten du behøver produktrådgivning eller ønsker at drøfte muligheden for indgåelse af en gensidig givende aftale står vi klar til at tale med dig.

Lad os rådgive dig
lg salg rep

Opret en konto på 2 minutter

Det tager kun 2 minutter at oprette en konto og du kan komme igang med at handle med det samme. Det er helt uforpligtende. Det eneste du skal bruge er virksomhedens cvr. nummer og du er straks igang med at bestille varer til reparation af plast til gavn for miljøet og din pengepung. 

Gå til oprettelse

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 23 december 2024
 • tirsdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • mandag 30 december 2024
 • tirsdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januar 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde