Product added to basket
Loading
Loading

Slibesvampe

Slibesvampe gør slibning af kurver, konturer, hjørner samt svært tilgængelige områder hurtigere og lettere. Velegnet på profilerede overflader som kofanger, vinduer, radiatorer, fodlister og karme.

Hvad er en slibesvamp?

Slibsvamp er et slibepapir behandlet med siliciumoxid eller aluminiumoxid slibende korn. En slibesvamp er blød, da den er lavet af skumgummi, hvilket gør den især nyttig til håndslibning af godt flade og ujævne overflader. Du kan med fordel bruge en slibesvamp, når du olierer træbord og havemøbler det giver flot finish. Slibesvampe kan bruges til både tør og vådslibning.

Slibning af kanter og ujævnheder

En slibesvamp eller slibemåtte er et fleksibelt slibemiddel, der er særlig let at bruge sammenlignet med normalt sandpapir. slibesvampen består af en skumkerne og er belagt på 2 eller 4 sider med et slibende materiale. På grund af den særligt praktiske form kan den håndteres meget bedre end normalt sandpapir. Derudover er der ikke behov for at klemme papiret rundt om slibeblok. 

Slibemåtte anvendelsesområde

Slibemåtter benyttes ofte træoverflader, plastoverflader eller til mellemslibning mellem lak lag. Afhængig af kornstørrelsen kan svampen bruges til matering, udjævning, ru, polering og rengøring. Hvis slibesvampen er snavset eller fyldt med sliberester efter brug, kan den simpelthen blæses ud med en blæsepistol eller vaskes ud med rent vand.

Fordele ved slibesvampene

Grundet dens opbygning tilpasser slibesvampen sig også meget bedre til ujævnheder i overfladen. Profiler, hjørner og kanter, kurver, men også fyldninger, og faktisk også flade områder kan derfor således slibes optimalt.