Product added to basket
Loading
Loading

Afdækningstape

Afdækningstape eller masking tape kan anvendes til flere formål. Kombineret med afdækningsfolie eller afdækningspapir er masking tape til lakering designet til at beskytte små og store områder mod maling.

Hvad er afdækningstape?

Afdækningstape (også omtalt som malertape eller masking tape) er en type trykfølsom tape, der almindeligvis bruges til en række midlertidige afdækning og forseglingsopgaver. Den er typisk lavet af en tynd papirbagside, der er let at rive af, belagt med et klæbemiddel med lav klæbemiddel, der klæber til overflader, men som kan fjernes uden at efterlade rester. Afdækningstape er et alsidigt og uundværligt værktøj for både autolakere og DIY og vil hjælpe dig med at opnå professionelle resultater på kortere tid og med mindre rod.

Hvad er masking tape?

Afdækningstape eller masking tape anvendes som en del af en korrekt professionel afdækning ved autolakering og reparation, for at dække og beskytte områder, der ikke skal males. Maskeringstape er nem at bruge, med en "ren" afrivning og sparer du tid og besvær.

Anvendelse af afdækningstape

Maskeringstape kan bruges på en række forskellige overflader, herunder metal, plastik, glas og gummi, hvilket gør det til et go-to produkt til en bred vifte af autokarosserireparationer.

Ved reparation af buler, skrammer eller rust bruges afdækningstape til at beskytte omgivende overflader og sikre rene linjer mellem beskadet område og ikke beskadet området, eller mellem malede umalede områder.

Er markeringstape og masking tape det samme?

Nej, det er det ikke. Masking tape må ikke forveksles med markeringstape, da markeringstape har et mere permanent formål at markere eller afgrænse et område. Hvorimod masking tape har god klæbestyrke, men anvendes kun til midlertidig afdækning og er et must når du arbejder med autolak.