Product added to basket
Loading
Loading

Fine line tape

Stafferingtape (fine line tape) er en specialtape, som normalt bruges, hvor der kræves ekstra finesse arbejde så som flere farver eller stribet maling. Denne type tape er ofte filmbaseret og giver høj fleksibilitet og smidighed, så man kan danne meget skarpe hjørner i lakeringen.

Hvad er Fine Line Tape? 

Fine line tape er en bestemt type af afdækningstape som er kendetegnet ved at kunne skabe tynde og ensartede linje, hvilket gør den ideel til lakering og maling, der kræver præcise og  rene linjer. Tapen er fleksibel og kan nemt skæres til, hvilket gør den nem at bruge. Klæbemidlet er formuleret til at klæbe stærkt, men kan dog nemt fjernes uden at efterlade rester når du er færdig med male. Fine line tape er almindeligt anvendt ved autolakering. Fine line tape fås i en række forskellige bredder så du kan finde lige præcis fine line tape du har behov for.

Opnå præcise, rene linjer

Leder du efter en tape, der kan hjælpe dig med at opnå præcise, rene linjer i dit nye malerarbejde, design eller gør-det-selv-projekter? Vi fører en bred vifte af fine line tapeprodukter fra topmærker som 3M, Norton og Q-Refinish. Vores udvalg af fine line tape som er denne tynde og fleksible tape, der er specielt designet til at skabe skarpe, veldefinerede linjer. 

Vores tape kommer i en række forskellige bredder og længder, så du kan vælge den rigtige størrelse til dit projekt. Vores fine line tapes, uanset mærke, er perfekte til en række anvendelser, herunder. autolakering, kunstmaling, grafisk design og meget andet.