Product added to basket

Klarlak

Klarlak er et transparent malinglag, altså uden pigmenter og giver derfor ingen farve. Klarlakkens formål er at yde beskyttelse og glans til biler såvel som overflader af træ, metal, aluminium, glas, sten og plast. Klarlak anvendes som afsluttende behandling efter et lag af farvet basefarve/basecoat for at give styrke og varig glans.

51 Produkter

Derfor skal du bruge klarlak

Klarlak kan have to funktioner, beskyttelse og udseende. Klarlak er det afsluttende lag i lakeringsprocessen og bidrager til at "lukke overfladen" og skabe et flot skinnende eller matt udtryk. Klarlak beskytter altså din overflade (behandlede såvel ubehandlede), af træ, metal, aluminium, glas, sten og forskellige typer af plast. Hvis du bruger klarlak får du en transparent overfladebehandling, fordi der ikke er farve pigmenter i produktet, og dermed giver ingen farve til bilen eller emnet.

Hvilken klarlak skal jeg bruge?

Når du vælger en klarlak, er det vigtigt at overveje faktorer såsom overfladen, den type maling du bruger, og det ønskede resultat. Med nutidens teknologi er det muligt at udvikle produkter som egner sig særlig godt til en specifik overflade eller at påføring skal ske under nogle bestemte forhold. Der findes i dag mange forskellige klarlakker, nogle tørrer rigtig hurtigt og derfor velegnet til påføring ved visse temperaturer eller til mindre emner. Det er derfor en fordel, hvis du har overvejet, hvad netop din klarlak skal kunne. Har du kun et mindre reparationsarbejde, kan en hurtigtørrende lak måske være den rigtige for dig. Vi anbefaler altid at læse de tekniske og følge producentens instruktioner for at sikre de bedste resultater.

Hvad er 1K klarlak?

1K står for en kompontent, hvilket bruges til at beskrive en type af belægning, der ikke kræver en hærder/aktivator. Denne klarlak er anvendes typisk til mindre skader som ikke er udsat for slid, da den er mindre modstandsdygtig end en 2K klarlak.

Hvad er 2K klarlak?

Modsat en 1K klarlak, så har 2K klarlak brug for en hærder/aktivator før at overfladen bliver glat og hård. 2K klarlak anvendes typsik bår det er hårdt, er det meget mindre modtageligt for skader fra kemikalier, vejr eller UV-stråler.

Klarlak i spray

Klarlak i sprayform er en praktisk og letanvendelig løsning til at vedligeholde og forbedre dit køretøjs udseende. Med klarlakspray kan du nyde fordelene ved en blank, beskyttende finish. Du kan både finde 1K og 2K klarlak i spray. Ved 2K klarlak på spray skal du aktiverer hærderne i bunden af spraydåsen.

Køb klarlak til bil online

At investere i en klarlak af høj kvalitet er en fremragende beslutning for dig, der ønsker at giver køretøjet værdi. Så hvorfor vente? Få fingrene i den bedste klarlak i dag og giv bilen den beskyttelse og finish, den fortjener! Vi vælger omhyggeligt og samvittighedsfuldt de producenter, hvis klarlak som du kan købe i vores online shop. Vi lagerfører nogle af de bedste klarlak og autolak mærker der findes. Du kan købe klarlak fra Cromax, Q-refinish, Debeer refinish eller Lechler. Hvis du har spørgsmål til produkterne eller hvilken klarlak du bør vælge, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige kundeservice.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde