Product added to basket

OPDAG FORSKELLEN MED DEBEER

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen. Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse dag ind og dag ud.

Produkter som tilfører kunderne kvalitet og effektivitet til markedsrigtige priser. Ønsker du at finde en lakserie, som lader dig balancere mellem pris og kvalitet, så kan DeBeer være det helt rigtige valg for dig!
DeBeer vandbaseret serie 900+

Waterbase 900+ til lakering af personbiler

DeBeers WaterBase 900+ serie er et simpelt og let håndterbart vandbaseret system hvori man både kan lave solide og metalfarver. Oplev farver med slående naturlig oprigtighed, enestående dækkeevne og fremragende farvenøjagtighed, som alle opfylder behovene hos nutidens ambitiøse autolakerere. Farvetilpasningen er i top og produkterne er nemme at tage i brug.  

  • Nem påføring
  • Fantastiske udsprøjtningsegenskaber
  • God dækkeevne
  • Fylder godt 

Berothane 3000 serien er til kommercielle køretøjer

Dette 2K HS polyurethan-baserede system er specielt udarbejdet til lakering af storvogn og personbiler, og den yderst høje dækkeevne og robuste kvalitet gør den meget værdsat blandt vores kunder. Det er et 2K HS polyuretan mixsystem som er som opfylder VOC kravene.   

Andre systemprodukter

KLARLAK

 

Det komplette sortiment af klarlakker gør ethvert resultat muligt. Fra mat til højglans, fra lufttørring til hurtig tørring – DeBeers klarlakker kan forvandle alle opgaver til mesterværker, uanset omgivelsernes betingelser. Se klarlakker her

 

PRIMERE OG FYLDERE

 

For at komme godt fra start med arbejdet, tilbyder DeBeer et simpelt udvalg af alsidige primere og surfacere. Udviklet med fokus på enkelthed og produktivitet, omfatter sortimentet alt, hvad et værksted behøver for at opnå det perfekte grundlag for din basefarve, toplak og klarlak uanset dine arbejdsbetingelser. Se bundprodukter her

 

HÆRDERE OG FORTYNDERE

 

Vores alsidige sortiment af hærdere og fortyndere er specielt udviklet til dit værksted, og til at give dig alt hvad du behøver for at opnå et kvalitetsresultat. Ligegyldigt opgavens størrelse og uanset dine betingelser, vil du opleve, at denne alsidige serie passer perfekt ind i dit systemvalg og i din arbejdsproces. Se hærdere og fortyndere her

 

ADDITIVER

 

Ved hjælp af DeBeers additiver kan du ændre egenskaberne for alle vores lakrprodukter, og give dig fleksibiliteten og modet til at udføre selv den mest udfordrende lakering. Se additiver her

 

RENGØRING

 

En OEM-godkendt overfladebehandling begynder med en grundig rengøring. Vi har et imponerende sortiment af rengøringsprodukter til alle typer bildele og overflader, herunder antistatiske dele såsom plastik. Oplev hvordan en ren start kan give dig et endnu bedre resultat. Se afrensningsprodukter her

 

 

En hærder- og fortyndertype...

 ... anvendes til fylder, non sanding, uni 1-lags og klarlak.

DeBeers systemer er nemme og overskuelige, præcis ligesom priserne.

Se hele DeBeers sortiment

Perfekt farvetilpasning på et øjeblik

 

At opnå den rigtige farvekombination så hurtigt og nemt som muligt er altafgørende. DeBeers fokus på lakering har hjulpet med at udvikle nogle af de mest avancerede løsninger til farveanalyser og OEM-receptdata – som f.eks. vores Spectrophometer, der giver en hurtig og præcis analyse af enhver lakeret overflade.

 

Farvemåler

 

Valspar Spectrometer er et hurtigt og præcist værktøj til præcis farvetilpasning. Værktøjet måler farven og finder en recept i den omfattende Icris database. Den effektive farvemåler har forskellige sprog og er nem at kalibrere. Hos Valspar arbejdes der dagligt på nye recepter og databasen udbygges hver eneste dag. På den måde har du altid den nyeste information ved hånden. 

Farveprogram

 

Praktisk talt er alle OEM farverecepter tilgængelige i ICRIS som er DeBeers patenterede farveformularsystem. Systemet har er brugervenligt og kan forbindes med DeBeers spectrometer og vægte. ICRIS er et uundværligt værktøj for alle autolakererier der har valgt DeBeer.

EN STÆRK TRADITION

DeBeer startede som en familieejet virksomhed for over 100 år siden, og værdierne; kvalitet, effektivitet og samarbejde er stadig kernen i virksomheden den dag i dag. Det ses udspille sig det store engagement for at matche løsninger med dine unikke behov. DeBEER lancerede skræddersyede lakker i 1951, som netop bygger på den gennemsyrede drivkraft for at tjene kundernes individuelle forretningsgange. I dag sælges og forhandles DeBeers produkter af over 120 specialiserede distributører og partnere verden over.    

Minimér materialeforbruget med Daisy Wheel til DeBeer

Daisy Wheel er en unik automatiseret blandeløsning, der kan blande farver for dig hvorved du opnår tidsbesparelse, men også materialebesparelse fordi at systemet kan blande helt små mængder præcist. Som et førende lakmærke integrerer DeBeers farveprogram Daisy Wheel.