Product added to basket

Lak systemer

Leder du efter basecoat og tonefarver af høj kvalitet? Vi lagerfører de mest populære lak serie mærker i verden som bruges til autolakering og industrilakering. Du finder alle vores serie af lak og basefarver her på siden, hvor du kan mere information og datablade på under de enkelte produktsider. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller gerne vil vide mere omkring basefarver, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige kundeservice.

Hvad er en basecoat?

Base coat, eller basefarve er rå maling og ligesom navnet antyder en "base" for den faktiske farve på køretøjet eller emnet. Basefarve indeholder ikke hærdere (med få undtagelser), hvilket betyder at det er "rå" maling, der sprøjtes på bundproduktet. Basefarve i sig selv er ikke modstandsdygtig mod vind, vejr eller ridser, og hvis det efterlades i rå tilstand, vil du se mærkbare pletter i overfladen, som enten ruster eller er skadet grundet fugt. Brugen af basefarve kombineret med et klarlak lag er måske den mest almindelige måde at male en bil på, da brugen af to lag maling giver både en flot glans og den rigtige beskyttelse.

VIGTIGT AT VIDE VED ANVENDELSE AF BASECOAT

Farvevalget på dit bundprodukt har en stor betydning på den endelig farve på emnet eller bilen. Sørg altid for den rigtig opbygning og afslutning når du arbejder med basefarve, så det ikke ender med reklamtion.

Det er vigtigt at overlakerer basefarven med en klarlak for optimal beskyttelse. For den rigtige system opbygning, sørg for at finde information i teknisk datablad eller spørg en af vores teknikere.

Basefarve og autolak fra kendte mærker

Maling og autolak af bedste kvalitet og anerkendte producenter til gode priser kan du finde online hos LAKGRUPPEN. Køb autolak og maling nu! Har du spørgsmål om valg af maling og vil du gerne have ekspertrådgivning? Kontakt os gerne. Vores kundeservice og tekniker team står klar til at hjælpe dig

Køb lak & maling online hos LAKGRUPPEN

Vi vælger omhyggeligt og samvittighedsfuldt de producenter, hvis basefarver som du kan købe i vores butik. Blandt andet kan du få lak og maling fra mærkerne Cromax, Sayerlack, Swin Lacksysteme, Lechler og TEKNOS. 

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

Send en besked

Skriv på messenger

Bliv ringet op

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • onsdag 22 december 2021
 • torsdag 23 december 2021
 • fredag 24 december 2021
 • fredag 31 december 2021

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

Skriv en besked

Bliv ringet op

Skriv en besked

 

Bliv ringet op