Product added to basket
Loading
Loading

Øjenbeskyttelse

Uanset hvad, så prioriter sikkerheden, og sørg for at bruge passende sikkerhedsbriller, så du ikke får væske, snavs og støv eller skadeligt uv lys i øjnene.

3 Produkter

Sikkerhedsbriller. Beskyt dine øjne.

Sikkerhedsbriller giver den bedste beskyttelse, når det kommer til at holde faste stoffer og væsker væk fra øjnene. Dette beskyttelsesudstyr er nemt at tage på og af og er meget prisvenligt. Afhængigt af det specifikke projekt, kan du have brug for mere kraftige briller, såsom sikkerhedsbriller til kemi eller tonede sikkerhedsbriller.

Almindelige sikkerhedsbriller

Dit primære forsvar mod permanent øjenskade er sikkerhedsbriller, og det bør altid være en helt naturlig ting at bruge, når du arbejder i et miljø, hvor det er påkrævet. Sikkerhedsbriller er den mest almindelige og behagelige type beskyttelsesbriller. Du bør altid bære beskyttelsesbriller i farlige miljøer.

Sikkerhedsbriller til uv-lys

Til de fleste opgaver vil almindelige sikkerhedsbriller være nok, men din arbejdsplads kan kræve uv-sikkerhedsbriller.  Når man arbejder inden for autolakeringsbranchen, støder man på uv-tørrende fylder og klarlakker. Når du arbejder med uv-lamper til tørring af disse produkter, er det et must at bruge uv-sikkerhedsbriller/goggles, ellers risikerer du at få øjenskader. Denne type briller har uv-blokerende linser, der beskytter øjnene, når du arbejder med intenst uv-lys. Vores uv-briller er overkommelige i pris og giver dig den sikkerhed, du har brug for.