Product added to basket
Loading
Loading

Nylon og papsi

Farve og papsi anvendes til at filtrer maling, basefarve og lak inden den skal anvendes. Sørg for at der ikke er klumper i din maling og lak og opnå det bedste resultat.

3 Produkter

Farvesi til maling

Brug engangs farvesi til at filtrere maling, primer og lak, før du putter det i sprøjtepistolen. Dette vil forhindre fremmede partikler i at trænge ind i sprøjtepistolen og forårsage tilstopning eller fejl i overfladebelægning ved påføring. At filtrere maling er et afgørende første skridt i enhver maleproces, da det sikrer, at malingen er helt fri for urenheder såsom klumper, støv og snavs. Malingen hældes gennem et filter eller en si i en ren beholder. Filtret opsamler affaldet. En klumpet, ujævn maling ser ikke professionel ud.

Forskellige størrelser af mesh

"Micron" refererer til størrelsen på hullerne i filteret. Micron er en forkortelse for micrometer, og det er en længdeenhed, der bruges til at måle meget små partikler. For eksempel vil et 125 mikron malingsfilter tillade gennemstrømning af færre partikler, end et 190 mikron malingsfilter vil. Tommelfingerreglen er, at et lavere tal tillader mindre partikler at passere igennem. Et større tal tillader større partikler at passere igennem.

Filterstørrelse: 125 my vs. 190 my

Vi plejer at anbefale 125 Micron til vandbaseret belægninger og 190 Micron til opløsningsmiddelbaserede belægninger. Men hold dig orienteret i de nyeste teknisk datablad på forskellige produkter. Producenten vil ofte anbefale en fremgangsmetode.