Product added to basket
Loading
Loading

Dobbeltklæbende tape

Dobbeltklæbende eller montering tape har mange anvendelsesmuligheder. Et typisk kendetegn er at dobbeltklæbende tape er trykfølsomt, jo mere tryk du bruger, når du sætter den op, jo bedre er vedhæftning mellem tape og overfalde. 

7 Produkter

Dobbeltklæbende tape

Dobbeltklæbende tape (også kaldt monteringstape, dobbeltsidet, to sidet tape) er en "blot" tape med klæbemiddel på begge sider. Dobbeltklæbende tape er er en alsidig og praktisk klæbende løsning, til en bred vifte af applikationer, fra DIY-projekter i hjemmet til professionelle installationer. Det er nærmest kun fantasien som sætter grænsen. Så uanset om du ønsker at montere billeder og plakater eller montere bilinteriør, er dobbeltsidet tape den perfekte løsning. Med klæbemiddel på begge sider kan denne type af tape være en hurtig erstatning for lim, skruer eller lignende, hvilket gør det til et nemt og bekvemt valg.

Hvorfor anvender man dobbeltklæbende tape?

Dobbeltsidet tape er et glimrende alternativ til traditionelle fastgørelsesmetoder som skruer, søm og lim. Den er stærk, holdbar og kan bruges til at fastgøre en række forskellige materialer, herunder plastik, metal og glas. En af de største fordele ved dobbeltsidet tape er dens alsidighed. Dobbeltsidet tape er let at bruge og kræver ikke noget specielt værktøj eller udstyr. Du skal blot klippe/skære tapen til, fjerne den beskyttende bagside og trykke tapen på plads. I modsætning til traditionelle fastgørelsesmetoder kan dobbeltsidet tape påføres hurtigt og effektivt. Dette gør det til et godt valg til visse hurtige monteringsopgave. 

Hvordan bruges dobbeltklæbende tape til bilreparation?

Du kan bruge dobbeltklæbende tape til fastgørelse af visse dele på bilen,  dørtærskler, tagræling og karrosserisidelister. Tapen kan også bruges at opsætte telefonholdere og GPS-beslag. 

Værd at huske på, når du bruger dobbeltsidet tape

Forberedelse af overfladen: Den overflade, du sætter tapen på, skal være ren, tør og fri for støv og snavs. Dette vil sikre et stærkt, sikkert vedhæftning, sørg for at anvende en afrenser inden.

Vedhæftning- /klæbestyrke: Dobbeltsidet tape fås i forskellige niveauer af klæbestyrke og udviklet til forskellige formål, så sørg for at vælge den rigtige tape til dine specifikke behov. For eksempel, hvis du bruger tapen til at holde tunge genstande, skal du selvfølgelig anvende en tape med en høj klæbestyrke.

Temperature-resistant: Vær opmærksom på at tape kan være følsomme over for temperaturændringer, så sørg for at vælge en tape, der kan modstå temperaturområdet for din applikation.

Ældning: Over tid kan tape miste deres klæbestyrke, så det er vigtigt med jævne mellemrum at tjekke tapen og udskifte den, hvis det er nødvendigt.

Fjernelse af tape-rester: Hvis/når du fjerner dobbeltsidet tape, skal du passe på ikke at beskadige overfladen, den er fastgjort til. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at anvende et opløsningsmiddel / limfjerner til at rense overfladen.

FAQ - dobbeltklæbende tape

Hvad er dobbeltsidet tape, og hvordan virker det?

Dobbeltklæbende tape er en tape med klæbemiddel på begge sider. Det virker ved at give et stærkt bånd mellem to overflader og holde dem sammen.

Hvad er fordelene ved at bruge dobbeltsidet tape?

Dobbeltsidet tape er nemt at bruge, hurtigt, effektivt og alsidigt. Det giver flere fordele, herunder brugervenlighed, hurtig og effektiv påføring og alsidighed.

Hvordan fjerner jeg rester af dobbeltsidet tape?

Du kan prøve at påføre varme, brug en varmepistol eller hårtørrer til forsigtigt at opvarme taperesterne. Dette vil hjælpe med at blødgøre klæbemidlet og gøre det lettere at fjerne. Hvis det ikke virker, så kan du prøve klæbemiddelfjerner, det kunne være sprit, WD-40 eller en professionel klæbemiddelfjerner. Det kan typisk sidde i et par minutter (med mindre andet er angivet) for at blødgøre klæbemidlet  Skrab derefter forsigtigt resten væk med en glasskaber eller plastikspartel. Hvis disse metoder ikke virker, så prøv at skrubbe resten med sæbe og vand og en skrubbebørste. Er resterne er genstridige, prøv at gentage ovenstående trin, indtil den er helt fjernet.

OBS - Læs og følg altid producentens instruktioner

Vær altid forsigtig når du bruger opløsningsmidler eller klæbemiddelfjernere, da de kan forårsage skade på nogle overflader. Det er altid en god idé at teste metoden på et lille område.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Så kontakt vores venlige kundeserviceteam, de er klar til hjælpe enten på chat, telefon eller email.