Product added to basket
Loading
Loading

Spartler

Anvend spartel til nem påføring og udjævning af spartelmasse, resin eller lignende. Vi har spartler i flere forskellige størrelser og materialer, så du kan vælge netop den som passer til dit projekt. Bland evt din spartelmassen på en spartelpalette

11 Produkter

Der findes efterhånden en række forskellige synonymer for hvad vi på dansk kalder "bare" en spartel. Du har måske stødt på ord som putty knive, putty spreader eller rubber putty scraper. I mange tilfælde er det blot en reference til hvilket materiale som spartel består og til hvilket formål det er udviklet til. 

Gummi, plastik eller metal spartel?

Valget mellem en gummi-, plastik- eller stålspartel afhænger af flere faktorer, f.eks. typen af ​​arbejde, overfladen, du arbejder på, og dine personlige præference

Gummispartel - til kurver og runde genstande

Gummispartel anvendes ofte til kurver og runde genstande hvor gummispartlen tilbyder mere fleksibilitet. De er også mere skånsomme end stålspartler.

Japanspartel af plast og metal

Japan spartel er kendetegnet ved at at skarpe ens hjørner, fås både i plast og metal udgave. Ved metal version er givet plasthåndtaget et skridtsikkert greb og selve blade er fleksibilit og kan bøje. 

Brug bredspartel til større overflader

Her kan du vælge at enten bruge en bredspartel eller en duoflex, hvor du har mulighed for at trække en større mængde spartelmasse / putty over et bredt område, i en ensartet bevægelse for at opnå et flot resultat.

Hvilken spartel bør du vælge?

Med alle disse spartler, tænker du måske, hvilken én bør jeg så vælge? Nogle foretrækker en bestemt, andre foretrækker måske en anden, men det er som sådan ligegyldigt så længe du opnår et flot og godt resultat af dit arbejde.

Det vigtigste er, hold den rigtige vinkel for en flot glat overflade.