Product added to basket

Beskyttelsesdragter

Undgå pletter på tøjet og eliminer støv i din maleproces, og sørg for beskyttelse af din hud med en af vores beskyttelse- maler og sprøjtedragter.

Hvilken beskyttelsesdragt man skal bruge?

Der er mange beskyttelsesniveauer. For maksimal beskyttelse kan du vælge overallsdragten med hætte og elastiske manchetter og ankler for at holde eventuelle partikler væk fra din krop. Valget af den rigtige type beskyttelsesdragt til situationen afhænger af en række faktorer: Den anvendte type maling eller overfladebehandlingsprodukt, og de produkter, der håndteres. Når man skal vælge hvilken beskyttelsedragt man bør købe, så kan man kigge på typeinddelingen, som viser hvilken grad af beskyttelse som dragten har. Skalaen går fra et til seks, hvor type 1 giver den højeste beskyttelse.

Beskyt dig selv og omgivelser mod støv og urenheder.

Vi har et bredt udvalg af beskyttelsedragter i flere forskellige størrelser. Når det drejer sig om industri- og autolakering er type 4/5 et godt valg. Men husk at tjek anbefalinger og restriktioner. 

Type 1 – Gas Tight
Type 2 – Non-gas tight
Type 3 – Liquid Jet Protection
Type 4 – Liquid Spray Protection
Type 5 – Hazardous Particulate Protection
Type 6 – Liquid Splash Protection

Derfor skal du bruge engangssprøjtedragter

Sprøjtelakering og overfladebehandling skal helst ske i et rent og støvfrit miljø for at forhindre, at urenheder såsom hår, støv og fibre sætter sig på malede overflade og ødelægger en flot finish. Overfladen på engangsprøjtedragter er meget glatte og antistatiske, således støv og urenheder ikke sætter sig fast på overfladen.

 

Når du bruger engangssprøjtedragt, bærer du ikke støv og urenheder med ind i maleområdet, hvilket eliminerer den potentielle forurening. Man kan faktisk sige at sprøjtedragter både beskytter dit tøj mod pletter, og sørger for beskyttelse af din hud, men også at din nymalede overflade bliver beskyttet fra støv og urenheder som kan sidde på dig og dit tøj.

Beskyttelsesdragter til maling, lakering og værkstedet

Når man sprøjter og påfører maling, har man brug for en pålidelig beskyttelse mod støv, spray og lette væskestænk, det er derfor vigtigt at man vælger den rette beskyttelsesdragt som passer til den opgave som man udfører. De fleste af vores sprøjtedragter har udstyret med hætte og elastikker ved hætte, talje, håndled og ankler for at yde den optimale beskyttelse. Når du køber engangsbeskyttelsesdragter, skal du huske på, at det anbefales at skifte hyppigt og tjekke tøjet gennem hele arbejdsdagen. Vi anbefaler altid at du anvender påkrævet beskyttelsesdustyr når du maler.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde