Product added to basket
Loading
Loading

Hulrumsbeskyttelse

Hulrumsbeskyttelse er ideel til beskyttelse mod rust i alle hulrum på bilen, da det flyder let ud i alle kroge og kanter af hulrummet på bilen, hvor det giver optimal beskyttelse. Hulrum kunne være f.eks. panele, døre m.v. Til påføring anvendes en UBC bodypistol.

5 Produkter

Rustbeskyttelse til hulrum i bil

Når du behandler din bil med beskyttende belægninger, er det vigtigt ikke at overse dit køretøjs hulrum. Formlen til de fleste rustbeskyttelsesprodukter er lavet til de ydre dele af bilen, der er udsatte, og som normalt anses for at være mere sårbare. Dog kan indersiden af døre og bagagerumsdøre være lige så modtagelige for rust. Det skyldes at de kan have sværere ved at tørre op, end de udvendige overflader, hvilket i sidste ende kan føre til flere rustangreb.

Rust er ikke kun et æstetisk problem - det kan erodere de funktionelle dele af din bil, så de ikke kan repareres. For at sikre at rustdannelse holdes i skak, bør en hulrumsvoks af god kvalitet bruges i lukkede metalområder såsom døre, sidepaneler, bagagerumsdør, motorhjelme og alle andre sprækker.

Forebyggelse af rust

For at forhindre at din bil går i stykker, skal du gøre alt, hvad du kan for at forhindre, at der dannes rust. Dette omfatter at man vasker bilen ofte for at fjerne salt og skids fra vejen, og behandler lak, undervogn og hulrum med beskyttende behandlinger. Hos LAKGRUPPEN tilbyder vi et bredt udvalg af rustbeskyttelsesspray, så du nemt kan holde din bil i god stand til en overkommelig pris.

Hulrumsvoks

En rustbeskyttende hulrumsvoks er et must for alle bilejere, der ønsker at holde deres køretøj fri for rust. Udover at forhindre korrosion giver hulrumsvoks også beskyttelse mod ridser, stenslag og andre former for slidskader.

Hos LAKGRUPPEN finder du en bred vifte af hulrumsvoks og andre behandlinger, der hjælper dit køretøj med at forblive rustfrit.