Product added to basket
Loading
Loading

Induktion

Buleopretning med induktion (paintless dent repair) er en teknik til at reparere mindre bulede områder på biler. Ved hjælp af en induktionsværktøjet, der skaber et magnetisk felt, trækkes metallet i bilen forsigtigt på plads, og bulen bliver rettet ud. Det er en effektiv og hurtig måde at reparere mindre buler på, uden at skulle bruge traditionelle metoder, der kan være mere omkostningstunge og tidskrævende. Metoden kræver dog erfaring og ekspertise og har visse begrænsninger i forhold til størrelsen og kompleksiteten af bulen. 

9 Produkter

Hvad er buleopretning med induktion?

Buleopretning med induktion er en teknik til at reparere mindre bulede områder på biler ved hjælp af en induktionspistol, der skaber et magnetisk felt, der trækker metallet på plads.

Hvad er fordelene ved buleopretning med induktion?

Fordelene ved buleopretning med induktion inkluderer, at det er en hurtigere og billigere metode end traditionelle metoder, der involverer slibning eller fyldning. Det kræver heller ikke, at man skal male området efter reparationen, da lakken normalt ikke bliver beskadiget.

Kan alle typer buler rettes med induktionsmetoden?

Nej, kun mindre buler, der ikke har beskadiget lakken og er placeret på et område, hvor det er muligt at komme til med induktionspistolen, kan rettes med denne metode. Større eller mere komplekse buler kræver traditionelle metoder eller en erstatning af den beskadigede del af bilen.

Vil du vide mere buleopretning?

Kontakt vores kundecenter for at få professionel hjælp til buleopretning med induktion - hurtigt, nemt og billigt.