Product added to basket
Loading
Loading

Undervognsbeskyttelse

En effektiv måde at beskytte bilens undervogn på, er at få en voks- eller bitumenbaseret undervognsbehandling. Sådanne belægninger fungerer som en barriere og holder rustfremkaldende salt, fugt og snavs ude. De kan anvendes på både nye og brugte biler. Til påføring anvendes en UBC bodypistol.

7 Produkter

Rustbeskyttelsesbehandling til biler

De fleste bilejere overser undersiden af deres køretøjer under reparation og vedligeholdelse, hvilket kan være en dyr fejl. Denne del af bilen er modtagelig overfor rust og korrosion, da den ofte er udsat for vand, mudder, salt og affald.

Undervognsbehandling til biler

Bilens undervogn er typisk udsat for mest slitage, da den er voldsomt udsat for mudret vand, huller, sten og andet affald, der ligger på vejen. Salt og forurenende stoffer kan forårsage ekstrem korrosion af vitale dele, der findes i undervognen. Da det ikke er tydeligt bliver det typisk overset, og ofte ser vi ikke omfanget af skaden, før det er for sent.

Hvad er bitumenbaseret undercoating?

Bitumenbaseret undercoating er modstandsdygtig over for vejrpåvirkninger og svage syrer og baser og har en fremragende rustforebyggelse. Bitumenbaseret undercoating forbliver fleksibel og er lydabsorberende.

Beskyt undersiden af bilen mod svage syrer og baser med bitumen undervognsbehandling. Bitumenbaseret undervognsbehandling er modstandsdygtig over for vejret og svage syrer og baser, og har en fremragende rustforebyggelse. Bitumenbaseret undervognsbehandling forbliver fleksibel og er lydabsorberende.

Voksbaserede belægninger

Undgå rust på din bil med Waxcoating. Voksen er modstandsdygtig overfor vejr, salt, vand og svage syrer og baser, har en fremragende rustforebyggelse og kan påføres i tykke lag.

Hos LAKGRUPPEN tilbyder vi en række undervognsbehandlinger, der hjælper med at beskytte mod fremtidige skader og korrosion.