Product added to basket

Denne klarlak nedbringer tørretiden

6 hurtige om CC6500

01 Meget enkel at påføre i 2 sprøjtegange med kort afluftningstid mellem lagene. 

02 Egenskaber som giver fremragende holdbarhed og høj glans.

03 Tilbyder flere tørremuligheder: 15min v/ 60 °. eller 30 min. v/ 40 °.

04 Egenskaber der giver øget kapacitet, og er hurtig polerbar efter tørring.

05 Enkelt blandingsforhold 2:1 med AR7505 High Performance Clearcoat Activator + 10% AZ9500 Performance Agent.

06 Kan bruges til alle typer af reparationer: plet - del og hellakeringer.

NEM PÅFØRING

Med sine lave viskositet er lakken nem at påføre i to lag med en kort afluftningstid ind imellem. Fremragende påføringsegenskaber sikrer et meget jævnt flow. Den er også nem at blande i 2:1-blandingsforhold til AR7505 High Performance Clearcoat Activator plus 10% af AZ9500 High Performance VOC Agent. Du kan også bruge den dertil fremstillede AZ9550 HP Fade-Out Thinner.

FLEXIBEL TØRRING

CC6500 High Performance VOC Clear giver også fleksibilitet i tørring, der hjælper med at spare energi og reducere omkostningerne. Det hærder på bare 15 minutter ved 60° C og alternativt i 30 minutter ved 40° C - så det tilpasser sig en række arbejdsprocesser med samme pålidelige resultater af høj kvalitet. De hurtige hærdningstider betyder også, at komponenter kan poleres og monteres lige efter afkøling.

LYN HURTIG ARBEJDSPROCESS

Hold køretøjerne i bevægelse i dit værksted med tørretider på helt ned til 15 minutter/60 °C. Hurtig hærdning betyder også, at du kan foretage polering og montering lige efter onvnen og efter afkøling.

 

HØJGLANS FINISH

C6500 High Performance VOC Clear giver også et forligneligt højglansfinish takket være lakkens enestående flowegenskaber og smudsafvisende toplak i høj kvalitet.

Se også: Sådan påfører du Cromax Pro Basecoat korrekt.

ste p4 cromax cc6500

ET SAMLET PRODUKTSYSTEM TIL DIT VÆRKSTED

Når produkter benyttes i forbindelse med hinanden, yder Cromax samlede række af produkter optimale resultater. Produkterne i Performance Systemet er udviklet til at give den bedste kombination af ydeevne, nem håndtering og høj kvalitet.

CC6500 sparer omkring 15 minutter pr. opgave. Samt mulighed for en betydelig energibesparelse med arbejds temperaturer på helt ned til 40° C i sprøjtekabinen.

EN KLARLAK DU KAN STOLE PÅ

CC6500 High performance VOC Clear er en klarlak til alle typer af reparationer: plet -del og hellakeringer. Det er en-universal klarlak, der øger produktiviteten og giver fremragende resultater. 

CC6500 tilbyder autolakere en klarlak, der er hurtig og nem at påføre, har god vertikal stabilitet, der tørrer hurtigt og med flere tørremuligheder, der giver fleksibilitet og producerer fremragende, high-gloss resultater.

CC6500 intruduction
cromax lakgruppen consult

ACCELERERE DIN PRODUKTIVITET

Vi er utrolig glade for at kunne tilføje denne klarlak til vores sortiment. Klarlakken vil øge processer og gennemløbstiden rundt om i mange værksteder. Vil du høre mere hvad vi kan gøre for dig.