Product added to basket

Polermaskiner

Vi tilbyder profesionelle polermaskiner, i forskellige skivestørrelser og udsving fra anerkendte brands, RUPES, Mirka, 3M og Farecla som er foretrukket hos mange profesionelle autolakerer og klargøringsfolk. Anvendes med polerrondel og polermiddel.

22 Produkter

Hvilken type polermaskine bør du vælge

At købe polermaskine kan være en forvirrende og en vanskelig opgave. Der findes mange typer, mange muligheder, mange mærker og ikke mindst mange forskellige priser at forholde sig til. Og svaret er desværre ikke altid entydigt, for valget af maskine afhænger af flere ting, såsom brugerens erfaring, type af polermaskine og overfladen som skal poleres. Der findes flere typer af polermaskiner på markedet: Dual Action, Triple Action, Rotary og Gear driven polermaskiner.

Dual Action Polermaskine 

Dual dual polermaskine foretager to forskellige rotationer (heraf dual action). Samtidigt med at polerskiven laver en rotation, foretager skiven også en 8-tals bevægelse. Hvilket bliver kaldet en orbital bevægelse, og derfor bliver DA polermaskine også kaldet for orbital polermaskine. Polermaskinen har sine fordele i de orbitale bevægelse, fordi selvom polerskive rammer det samme område, så bliver det fra flere forskellige retninger. Det resulterer i en jævn flot polering med minimal friktion og varmeopbygning og minimerer hologrammer og skygger efter poleringen. DA polermaskine betegnes som mest sikre valg til polering. Det betyder ikke at sikre valg er et dårligt valg fordi mange professionelle autolakere og klargøringsfolk bruger primært Dual Action polermaskine i deres setup til polering af bil.

Velegnet for alle, et rigtig godt valg for dem, der ønsker en sikker god allround maskine, hvor der sigtes efter effektivitet og kvalitet. 

Rotary

Rotary polermaskine laver en direkte rotation om egen akse med uden et udsving (modsat DA polermaskiner). Mange vil også omtale denne type for en excentrisk polermaskine. Rotary polermaskine giver helt generelt et hurtigere resultat. Rotary fjerner hurtigere lak end f.eks. DA maskiner og derfor vil du kunne opnå hurtigere lakkorrektion, fordi Rotary er den mest "effektive" maskine. Men for den mindre erfarne bruger vil det være nemt at påføre skade på lakken grundet et mere intense arbejdsområdet, hvilket giver mere friktion og genering af varme.

Velegnet til den erfarne, da det kræver lyst og tid til at lære maskinen at kende, da operatørens erfaring og færdighed afspejles direkte i resultatet.

Gear driven 

Gear Driven polermaskine er kendetegnet ved, at polermaskinen genere to slags: En roterende bevægelse der kører i urets retning, kombineret med en lateral bevægelse, som betyder en bevægelse som forskydes væk fra centeret, præcis som vi kender det fra dual action. Gear Driven kan ses som en sammensmeltning mellem Rotary og Orbital polermaskiner. En Gear Driven Polermaskiner er et rigtig godt valg for dem der ønsker, sikkerheden fra orbitale og kraften fra rotary. 

Velegnet for alle, et rigtig godt valg for dem, der ønsker sikkerheden fra Orbitale polermaskiner og kraften fra Rotary polermaskiner.

Triple Action 

Triple Action er en innovativ pneumatisk teknologi til polering, introduceret af RUPES. Triple Action er kombinationen af DA Random Orbital bevægelser og en epicyclic gearing. Under en polering anvender operatøren typisk et variabelt pres/tryk på emnet, hvilket kan skabe en varieret friktion, som kan reducere motorens hastighed og dermed effekten af polering. Men med Triple Action, udfører polerpladen en bestemt rotations bevægelse, ligesom Dual Action, og drejer frit omkring sin egen akse. Ved brug af denne teknologi, reduceres indflydelsen fra en variabel ydeevne (den belastning som operatøren anvender), og det giver derved en større ensartethed af polermaskinens ydeevne. Hvis du vide mere om RUPES polermaskiner kan du læse vores guide til RUPES polermaskiner.

Velegnet for alle, et godt valg for dem, der ønsker en kraftig pneumatisk polermaskine med stabilt drejningsmomentet, der leverer samme resultat uanset belastningen fra operatøren. 

Valg af udsving og polerskive størrelse

Når du har besluttet dig for hvilken type polermaskine du vil bruge, kommer næste spørgsmål, hvilken størrelse polerrondel skal jeg køre med, og hvilken diameter i orbit/udsving bør du vælge. Helt kort, jo større udsving og skive, jo mere effektiv og jo hurtigere kan maskinen arbejde. Det er rigtigt godt når der arbejdes på store jævne flader. Men det betyder også kvalitet af poleringen ud mod kanter og hjørner vil være dårligere, her vil det være at foretrække en polermaskine med et lille udsving, mindre bagskive og polerpude for en øget kontrol på overfladen.  

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde