Product added to basket

Polerrondeller

Hvis du vil genoprette glansen eller rette en defekt i din lak, eller en hvilken som helst anden blank overflade, skal du kende til polerrondeller. Vi fører et bredt sortiment af polerrondeller i forskellige størrelser, der kan bruges på en række forskellige overflader afhængigt af dit behov. Anvendes i kombination med matchende polermaskine og polermiddel.

57 Produkter

Sådan vælger du dine polerrondeller

Polering kan virke simpelt. Men hvis du vil opnå den eftertragtede højglans og spejleffekt, så kræver det, at du vælger det rigtige udstyr og tager forbehold for flere ting. Når du vælger dine polerrondeller, skal du tænke på overfladens aktuelle tilstand, typen af polermaskine, og hvilket slutresultat du ønsker. Der er mange forskellige muligheder og kombinationer, som kan gøre valget svært. Derfor vil vi forsøge at give et kort overblik, der gør valget lidt nemmere. Der er tre hovedklassifikationer af puder og rondeller. Der findes polerrondeller af skum, uld og mikrofiber. Hvis ikke andet er angivet kan hver af disse puder og rondeller bruges på enten Dual Action Orbital eller Rotary Polisher, hvis puden/rondellen har samme eller lidt større diameter som bagpladen på din valgte polermaskine.

Skumrondeller

Lad os starte med skumrondeller. De falder typisk i tre hovedkategorier eller grovhedsgrader: Compound, Polish og Finish. Hver grovhedsgrad har sin egen specifikke farve, så man nemt kan se forskel. Bemærk at farven kan variere fra producent til producent.

Nogle producenter har endnu flere kategorier mellem disse, og det betyder blot, at de tillader et mindre trin ned mellem skæreniveauerne.

Skumrondeller er de mest udbredte og prisvenlige rondeller på markedet.

CUTTING PAD - Bruges til at fjerne hvirvler eller spor, oxidation og ridser.

POLISHING PAD - bruges til lakrensning, fjernelse af  hvirvelmærker, lette ridser, fine sliberidser og andre defekter i billakken.

FINISHING PAD - sliber meget lidt eller slet ikke. Bruges til at påføre rent polermiddel, voks, glasurer og fugemasse og resulterer i en højglans, som er en udstillingsbil værdig.

Uldpuder

Uldpuder er lidt mere aggressive end skumrondeller og bruges typisk på roterende polermaskiner. Da uldfibre er let slibende vil disse puder ikke give en fejlfri glat finish. De er dog gode til dybere korrektioner, og kan følges op med en skumrondel for at få en ekstra blank finish.

Mikrofiberpuder

Mikrofiberpuder er en relativt ny tilføjelse til detailing-verdenen. Mikrofiberpuder er typisk mere aggressive og skærer malingen hurtigere. Generelt er der to typer af puder:

Skærende mikrofiberpuder (grove) er designet til at fjerne kraftige hvirvelmærker, ridser og oxidation fra hvilken som helst lakfarve.

Finishing Microfiber Pads er designet til at genoprette dybden og klarheden af dit køretøjs lak. Mikrofiberen med høj densitet er perfekt til at fjerne lette hvirvelmærker og hologrammer ved hjælp af et fint polermiddel.

Polerrondellers størrelse

Polerrondeller findes i mange forskellige størrelser og former. Når det kommer til størrelse anses disse for at være de mest almindelige.

 • Ø 200 mm (8") - For maksimal polering og effektivitet; bedst til høj produktionsvolumen.
 • Ø 150 mm (6") - Mest alsidige størrelse til polering og opnår den bedste finish.
 • Ø 70 mm (3") - Til mindre detaljer og svært tilgængelige områder såsom forlygter og pletpolering.

Den mest almindelige størrelse af polerrondeller er 150 mm polerrondeller, da det er den mest alsidige størrelse.

Husk alle variabler

Hvis du ikke allerede er forvirret, så er pude-/rondeltypen endnu en variabel, der skal tages i betragtning, og der er flere andre variabler at tage højde for.

 • Maskinens hastighed (hvor hurtigt puden/rondellen roterer). Hurtigere rotationer = skærer malingen hurtigere.
 • Maskinens kredsløb (stor bane = mere overfladedækning og lidt mindre skæring)
 • Hastigheden af din armbevægelse (hvor hurtigt du dækker et bestemt område).
 • Hvor meget tryk der er på polermaskinen (hvor hårdt du trykker ned, når du bruger polermaskinen).

Når man skal vælge den rette polerrondel, skal man altid sørge for at matche aggressiviteten, af det compound/polermiddel, der anvendes, med rondellens aggressivitet.

Hvis de to ikke stemmer overens skaber det unødvendigt arbejde, og er spild af din tid og dit produkt, så sørg for at have den rette rondel og det rigtige polermiddel til jobbet.

Polering må siges at være et håndværk, men det er også muligt for gør-det-selv-folk at gøre, hvis producentens anbefalinger og systemer følges.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde