Product added to basket
Loading
Loading

Rupes

Lhr21 Markiii Bigfoot Polermaskine Mark Iii/Std

Produktinformation

Rupes Bigfoot random orbital polermaskine. Med sin 21 mm bane og sin Ø150 mm bagplade er LHR 21 MarkIII random orbital polermaskinen det perfekte værktøj til at arbejde med store overflader. 

LHR 21 MarkIII giver brugeren mulighed for at opnå finish i ultrahøj kvalitet. Med forbedret effektivitet garanterer mere kraft og drejningsmoment på hver overflade.

Frontgrebet på MarkIII tilbyder enestående komfort og giver en skridsikker overflade til styring af polermaskinen.

Det forbedrede bagerste håndtag er ligeledes forbedret og med gummibelagte overflader. To strategisk placerede, ikke-markerende værktøjsstøtter giver stabilitet, når værktøjet ikke er i brug, samt yderligere beskyttelse mod utilsigtet stød.

Den heavy duty ekstra lange 9 meter ledning sørger for for sikker og effektiv drift. Den længere ledning sparer dig for tid, skridt og besvær, da du ikke har brug for forlængerledning, når du polerer rundt om bilen.

Med den nye progressive trigger, der fungerer som et gashåndtag til at kontrollere hastigheder, giver dig mulighed for at foretage subtile justeringer for præcis kontrol uden afbrydelse af selve poleringen. 

læs mere læs mindre

Lhr21 Bigfoot Polermaskine Mark Iii/Std

  • Lager: Levering 9-10 hverdage• Bestillingsvare
  • Varenr.: LHR21III/STD
  • Mængde: 1 STK
Mængde begrænset - varen udgår
;