Product added to basket

Rupes Mark III

Af Bo Rasmussen Udgivet den 14-06-2019

Video af Rupes

Rupes Mark III Polermaskine 

Mark III er den nyeste generation af Rupes, fra revolutionerede BigFoot polermaskine serie. Den nye LHR 15 MarkIII er bygget til at håndtere enhver situation, og den sætter standarden højt inden for de krav, som man bør forvente af polermaskiner. Der er foretaget ergonomiske design forbedring der øger, og giver mulighed for en mere præcis arbejdsproces med fuld komfort, selv på buede overflader og svært tilgængelige områder.

LHR 15 MarkIII opererer med et højere omdrejningstal pr. minut sammenlignet med LHR21 MarkIII. Den øget hastighed giver tilsvarende mere korrektion og gør det med en pude diameter og udsving, som er mere velegnet til buede eller varierede overflader. Med andre ord, uanset hvilken LHR Mark 3 du vælger får du en maskine der tilbyder maksimal effekt.

Forbedret ergnomisk

Et gummi frontgreb på MarkIII giver ekstraordinær komfort til operatøren, samtidig med at der leveres en skridsikker overflade til styring af polermaskinen. To strategisk placerede, "non-marking" støtte på toppen, giver stabilitet, når værktøjet ikke er i brug, samt giver yderligere beskyttelse.

Ny knap til hastighed

Den nye elektroniske hastighedsregulator giver mulighed for nemt af indstille topphastighed på polermaskinen, helt uden at brugeren fjerne sit greb for maskinen. Med stor og lettilgængelig skive er det let at justere med tommelfingeren. Hastighedsregulatoren er ligeledes udstyret med synline tal og en bedre følelse for brugeren, når der foretages ændringer på hastigheden. Det giver følelsen af mere kontrol og brugeren kan vælge den idelle hastighed for opgaven, uden afbrydelser.

PROGRESSIV TRIGGER

Endnu en tilføjelse af kontrol, er den nye trigger. Den progressive trigger giver mulighed for at lave justeringer for præcis kontrol uden afbrydelse af processen eller behovet for at ændre arbejdsstilling. 

9 METER LANG LEDNING

Mark III leveres som standard med en 9 meter ledning på begge modeller, LHR15 og LHR21. Den længere ledning giver brugerne tilstrækkelig længde til at bevæge sig mere ubesværet rundt i deres værksted, Det er slut med ekstra forlængerledninger eller søger efter et nærliggende stikkontakt.

Skal vi løse jeres udfordring?

Lad os tage en snak om mulighederne for at forbedre jeres forretning.

Kontakt os

ANDRE INDLÆG DU MÅSKE VIL SYNES OM