Product added to basket

ER DU KARROSSERITEKNIKER?

Vi har løsningen til dit auto- og karosseri værksted

Vi har et bredt udvalg af maskiner og forbrugsprodukter til karosseri og pladesmeden arbejde. Gå på opdagelse i vores webshop, ellers tilbyder vi at få et brancheorienteret skabløsning, hvor du får et overblik og dine produkter, samt hvor du nemt kan bestille efter behov og brug i hverdagen.

sika range

Sika - verdensmester i sealer, lim og rustbeskyttelse

Som førende leverandør til bilindustrien tilbyder Sika et omfattende produktsortiment inden for forsegling, limning, og rustbeskyttelse til eftermarkedet verden over. Innovation, ydeevne, troværdighed og brugervenlighed gør Sika-produkterne til det foretrukne valg for professionelle, som arbejder med reparationer af biler verden over.

Sika’s eftermarkedsløsninger har hjulpet bilindustrien i mere end 30 år, og deres intelligente produkter kombinerer 'state-of-the-art' teknologi med brugervenlighed og gør det nemt at komme i gang.

Motip - maling, lak og tekniske karosseri produkter

Motip Dupli leverer et meget komplet sortiment til auto segmentet. Alt fra grunder, primer og lak til bil og metal overfladen, samt flere specielle lakker til tilpasning af effekter, bilplejeprodukter og hulrum- og undervognsprodukter til vedligeholdelse og beskyttelse og til mere tekniske karosseri produkter, såsom bremserensere og silikone sprays.

motip produkt sortiment
karosseri skab lakgruppen

Byg et skab efter dine behov og ønsker

Som kunde hos os, vil hjælper vi med at holde din drift optimal. Derfor tilbyder vi en brancheorienteret skabløsning, hvor du selv kan vælge hvilke karrosseri produkter som skal indgå i daglige drift.

Løsningen sikrer minimal tidsforbrug på bestilling, bedre dokumentation, bedre muligheder for præsentation, bedre kvalitet og hurtigere flow med arbejdet på karosseriet. I sidste ende får dine kunderne en endnu stærkere og et mere konkurrencedygtig slutprodukt, da du har overblikket, de korrekte produkter til at udbedre skaden.

Kontakt en konsulent eller kundeservice, vi kommer gerne på besøg og fortæller om mulighederne, ellers gå på opdagelse i vores webshop, hvor du finder langt over 1000 produkter til arbejdet på karosseriet.

VORES LØSNING ER MER END BARE LAK

Kvalitetsprodukter, specialistviden og tidsbesparende løsninger

Vi har mange års erfaring og besøger dig gerne på værkstedet. Vi kan hjælpe dig med at optimere dine arbejdsgange, så du øger din indtjening. Vi har et bredt udvalg indenfor sealer og lim, bilpleje, værktøj og værkstedsudstyr, faktisk alt hvad du skal bruge i hverdagen. Kombinationen af et bredt produktsortiment og vores mangeårige specialistviden får du en helhedsløsning der sikrer den optimale drift. Har du behov for vejledning valg af de korrekte produkter til opgaven og optimering af dit værksted? Kontakt vores konsulenter.

Vi kalder det et 360⁰ partnerskab

Se mere

HOS OS HANDLER DU MED ANERKENDTE OG GLOBALE BRANDS

Vores produktsortiment omfatter alle de kendte mærker på markedet. Vi løser pladesmedens daglige behov med alt fra prisbevidste varer til højproduktive produkter, når det skal gå stærkt. Har vi ikke det, du lige står og mangler, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Måske har vi løsningen til dig! 

Frihed til at tænke på din forretning

Med de rigtige løsninger og produkter, der matcher dine behov, får du tid til mere.