Product added to basket

Hvad er Swin Lacksysteme

swin anlæg

SWIN ER PERFEKT TIL STORVOGN LAKERING

Swin er produceret og anbefales til forarbejdning af store overflader, såsom lastvogne, busser og togvogne. Swin udmærker sig med en glat overflade, og en hurtig forarbejdningstid samt gode slibe egenskaber.

Swin Lacksysteme er en solvensbaseret lakserie specielt udviklet til kommercielle køretøjer/storvogne, men kan også uden problemer anvendes til let industri.

Filosofien har fra starten været at udvikle et produkt i en kvalitet, der overgår alt andet på markedet og som står med samme glans 5 år efter et lakeret køretøj er sendt på landevejene. 

Se også: Swin Lacksysteme giver hastighed til Mot Lak

Høj kvalitet til billige penge

Swin Lacksysteme er et gennemtestet brand, der især er kendt på det tyske marked og er ved at få godt fodfæste i det danske marked. Produkterne er karakteriseret ved ”høj kvalitet til billige penge”. SWIN er ydermere slidstærk og har en høj resistens mod skrappe kemikalier.

Swin er med deres hurtigtørrende 2-komponent HS-Fylder, kendt for dens gode slibeegenskaber og optimale toplakstand. Swin er tilmed et af markedet mest brugervenlige og enkle systemer, med samme hærder og fortynder til bundprodukterne.

Se også: Lakgruppen's kundetur til SWIN Lacksysteme

swin lacksysteme i sprøjtekabine
sayerlack logo

SWIN LACKSYSTEME HOS LAKGRUPPEN

Den tyske producent har 100% specialiseret i at udvikle produkter til storvognsbranchen, det er deres eneste fokus, og de gør det godt.

SWIN Lacksysteme sikrer dig et optimalt forhold mellem kvalitet, fordele og pris. De ønsker at tilbyde produkter som deres brugere kan stole og sætte deres tillid til. 

Et system der er enkelt og brugervenligt og med masse af kvalitet. Får du altså produkter der tilbyder en øget produktivitet og en reduktion i omkostninger. Vil du vide mere om SWIN Lacksysteme og dens fordele?