Product added to basket

Scangrip LED-lamper til UV hærdning

UV-teknologi har revolutioneret reparationsprocessen. Ved at bruge UV LED-hærdningsteknologi kan du arbejde hurtigere og mere effektivt, da hærdetiden mellem hver operation reduceres betydeligt, hvilket kan give din virksomhed en konkurrencefordel.

Er du i lakeringsbranchen og ønsker at forbedre effektiviteten og kvaliteten af dine reparationer? Så overvej at integrere UV-produkter i din arbejdsgang!

I denne video fra scangrip kan du blive klogere på deres produkter og egenskaber.

Hurtigere reparationstider

UV-hærdningssystemer muliggør øjeblikkelig tørring af belægningsmaterialer. Det betyder, at du kan udføre flere reparationer på kortere tid, hvilket reducerer ventetider for dine kunder.

Øget produktivitet

Den hurtige hærdningstid ved hjælp af UV-lys giver mulighed for forbedret arbejdsfloweffektivitet. Du kan arbejde mere kontinuerligt uden at skulle vente på, at belægningsmaterialerne tørrer, hvilket øger din produktivitet og rentabilitet.

Omkostningsbesparelser

Traditionelle metoder involverer ofte brugen af ovne eller varmeanordninger til at tørre belægningsmaterialer, hvilket resulterer i høje energiomkostninger. Ved at gå over til UV-teknologi kan du reducere energiforbruget og opnå langsigtede besparelser.

Miljøvenlig løsning

Ved at bruge UV-teknologi kan du minimere din virksomheds miljømæssige fodaftryk og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi har netop tilføjet nye UV-lamper fra Scangrip til vores webshop. Ekstremt kraftfuld, funktionel, brugervenlig og designet til at passe til de barske og krævende arbejdsmiljøer.

Vores sortiment af profesionelle UV produkter

Effektiv og hurtig lakreparation med UV-lamper

Automotive coating-teknologien udvikler sig konstant og introducerer nye metoder til hurtig og omkostningseffektiv karosseri- og lakreparation. En af de mest innovative teknologier på markedet er UV-led hærdningsteknologi, som muliggør hurtigere og mere effektivt arbejde ved at markant reducere hærdningstiden mellem hver operation. 

Ved at bruge LED-løsninger til UV-hærdning kan du opnå fremragende resultater og håndtere både små og store malerreparationsarbejder.

 

Hvordan virker UV-led hærdningsteknologi?

UV-led hærdningsteknologi er baseret på brugen af ​​specifikke lysbølgelængder til at hærde UV-hærdede primere og filler. Når disse produkter udsættes for UV-lys, sker der en kemisk reaktion, der resulterer i hurtig hærdning. 

Traditionelle metoder til lakreparation kræver normalt længere hærdningstider, men med UV-led hærdningsteknologi kan du opnå markant hurtigere resultater.

Scangrip - Den førende producent af LED arbejdslygter

Hvis du leder efter den bedste kvalitet og effektivitet inden for UV-hærdning, behøver du ikke lede længere end Scangrip. Som en førende producent af LED arbejdslygter tilbyder Scangrip det stærkeste og mest omfattende udvalg af LED-løsninger på markedet. 

Hos lakgruppen er vi stolte af at præsentere vores komplette udvalg af specialiserede LED-løsninger til UV-hærdning, der sikrer hurtig og højkvalitetshærdning af enhver lakreparation. Husk at benytte specifikke UV sikkerhedsbriller.

Vil du vide mere?

Book en konsulent til uforpligtende samtale om dine muligheder med UV lamper, spartelmasse og filler.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde