Product added to basket

Sådan blender du Mazda 46G

Video af Cromax

 SÅDAN BLENDER DU MAZDA 46G MED CROMAX PRO BASECOAT

Mazda 46G Machine Grey er en udfordrende OEM-farve for mange autolakere at reparere korrekt. Det er en vanskelig farve at genskabe, og der ses store variationer fra model til model, endda bil til bil. Mazda 46G er opbygget af tre lags finish, og ved brug af processen vist i videoen, er muligt at opnå den eftertragtet gunmetal-aluminium-effekt.

Følg anvisningerne i videoen og opnå et flot resultat hver gang!

Blending af Mazda 46G

01 Brug tid til at foretage farvetest på spray out cards før du går i sprøjtekabinen. Sørg for farvematch mod bilen, helst i flere forskellige lyskilder, men husk altid i dagslys.

02 Sidste del af forberedelsen er selvfølgelig den korrekte bund, her er det vigtigt bruge sort. Farven som en del af den korrekte opbygning af Mazda 46G.

03 Aktivér basecoat og sørg for, at du sprøjter til fuld dækkende. I dette trin er blending ikke altid nødvendigt, men sørg for, at du laver korrekt fade til originalen og om nødvendigt, brug et lavere tryk på sprøjtepistolen.

04 Ved effekt farve laget, anvend en blender til korrekt blending. Husk at ved dette lag, skal der ikke sprøjte til dækkende. 

05 Når der arbejdes med specielle farver, er vigtigt at arbejde "clean" i alle faser. Er der behov for at ændre på din afdækning, så er det god investering af foretage ændringen før du går i gang.

 

cromax pro by cromax logo

SKAL VI LØSE JERES UDFORDRING?

Lad os tage en snak om mulighederne for at forbedre jeres forretning.

KONTAKT OS