Product added to basket

Ny og forbedret polermaskine Rupes BigFoot Mark III

Video af Rupes

Rupes Mark III Polermaskine 

Mark III er den nyeste generation af Rupes, fra revolutionerede BigFoot polermaskine serie. Den nye LHR 15 Mark III er bygget til at håndtere enhver situation, og den sætter standarden højt inden for de krav, som man bør forvente af polermaskiner. Der er foretaget ergonomiske design forbedring der øger, og giver mulighed for en mere præcis arbejdsproces med fuld komfort, selv på buede overflader og svært tilgængelige områder.

LHR 15 Mark III opererer med et højere omdrejningstal pr. minut sammenlignet med LHR21 Mark III. Den øget hastighed giver tilsvarende mere korrektion og gør det med en pude diameter og udsving, som er mere velegnet til buede eller varierede overflader. Med andre ord, uanset hvilken LHR Mark III du vælger får du en maskine der tilbyder maksimal effekt.

Forbedret ergonomisk

Et gummi frontgreb på MarkIII giver ekstraordinær komfort til operatøren, samtidig med at der leveres en skridsikker overflade til styring af polermaskinen. To strategisk placerede, "non-marking" støtte på toppen, giver stabilitet, når værktøjet ikke er i brug, samt giver yderligere beskyttelse.

Ny knap til hastighed

Den nye elektroniske hastighedsregulator giver mulighed for nemt af indstille tophastighed på polermaskinen, helt uden at brugeren fjerner sit greb for maskinen. Med stor og lettilgængelig skive er det let at justere med tommelfingeren. Hastighedsregulatoren er ligeledes udstyret med synlige tal og en bedre følelse for brugeren, når der foretages ændringer på hastigheden. Det giver følelsen af mere kontrol og brugeren kan vælge den ideelle hastighed for opgaven, uden afbrydelser.

PROGRESSIV TRIGGER

Endnu en tilføjelse af kontrol, er den nye trigger. Den progressive trigger giver mulighed for at lave justeringer for præcis kontrol uden afbrydelse af processen eller behovet for at ændre arbejdsstilling. 

9 METER LANG LEDNING

Mark III leveres som standard med en 9 meter ledning på begge modeller, LHR15 og LHR21. Den længere ledning giver brugerne tilstrækkelig længde til at bevæge sig mere ubesværet rundt i deres værksted. Det er slut med ekstra forlængerledninger eller søger efter et nærliggende stikkontakt.

Skal vi løse jeres udfordring?

Lad os tage en snak om mulighederne for at forbedre jeres forretning.

Kontakt os

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

Send en besked

Skriv på messenger

Bliv ringet op

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • onsdag 22 december 2021
 • torsdag 23 december 2021
 • fredag 24 december 2021
 • fredag 31 december 2021

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

Skriv en besked

Bliv ringet op

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde