Product added to basket

Ny let og kompakt rotary polermaskine

Video af RUPES 

LH19E ROTARY POLERMASKINE

RUPES har udviklet en let, kompakt, roterende polermaskine med den nødvendige kraft til ethvert poleringsarbejde. Med den lave vægt på lidt over 2 kg, er polermaskinen meget manøvredygtigt og super praktisk at bruge.

LH 19 har et højt drejningsmoment, og er i stand til at arbejde under højt tryk og lave hastigheder, takket være den ultramoderne elektronik og dens dobbelt gear reduktion.

Polermaskinen har en 9 meter lang ledning. Det gør det nemt at arbejde på hele længden af bilen uden behov for forlængerledninger eller at skulle skifte stikkontakt.

lh19 lightweight
rupes lh19 på bil

En alsidig polermaskine

LH 19 kan anvendes på 3 forskellige måder

  • Side håndtag - traditionel anti-vibration håndtag
  • D-håndtag - nyt anti-vibration håndtag
  • Direkte på hovedet af polermaskinen

LH19e kan bruges med forskellige bagskive puder: 125, 150 og 165 milimeter. Jo større diameteren, destro hurtigere fjernes defekter. Dog går man lidt kompromis med selve finishen. Bagpladen er let at udskifte og kræver ikke et dedikeret værktøj.

LH19E kan bruges med forskellige puder

Bagskivens rotationshastighed kan nemt tilpasses og justeres ved både hastighedsvælgeren øverst på grebet eller med den progressive trigger på håndtaget - jo mere udløseren trækkes, jo hurtigere roterer bagskiven.

Rupes LH19E polermaskinen er udstyret med to gummistøtter på selve maskinen, der sikrer at polermaskine kan places forsvarligt på overflader uden at forårsage skade.

LH19e kan bruges med forskellige puder og compounds:

  • Uld til en meget hurtig cut
  • Skumpuder i tre forskellige grovheder

Blå, gul og hvid til en opnår en gradvis bedre finish.

Se også: Sådan bruger du Rupes Rotary uld puder

rupes rotary pad i brug