Product added to basket

Professionelt arbejdslys til værkstedet

SCANGRIP 2. GENERATION ARBEJDSLAMPER

Med anden generation af Scangrip arbejdslamper, får du udstyr der er designet til at modstå de ekstreme krav fra værkstedet.

Arbejdslysets lange driftstid gør det muligt at afslutte et opgaver uden afbrydelse af ellers  tidskrævende genopladning. Designet med LED-teknologi ogunik CRI plus-værdi, er arbejdslysene lavet til præcis og pålidelig farve match.

scangrip 2. gen detailing work lights

SCANGRIP GIVER ØGET PRODUKTIVITET

Scangrip produkter er perfekt til maling- , polering, rengøring eller prep zone opgaver. Scangrip øger kvaliteten og finishen i opgaverne. Med et korrekt farvematch reduceres omfanget af tidskrævende og kostbart omarbejde. 

Matchpennen er perfekt til inspektion og opdage små ridser, pinholes og hvirvelmærker.

I-match lygten er perfekt til ethvert klargøring opgave og belyser hele brugerens synsfeltet.

Sunmatch 2 er en kraftig håndlampe med indbyggede magnet og den drejelige krop, og let placeres for optimal belysning.

Multi-match 2 og D-match 2 er justerbare, ekstremt robuste og vandtætte. Perfekt til at belyse et større arbejdsområder.

ØG PRODUKTIVITETEN MED SCANGRIP ARBEJDSLAMPER

The model item passed into the dictionary is of type 'Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel', but this dictionary requires a model item of type 'Struct.Commerce.Search.DTO.LookupItemDTO'.

Europas førende producent af innovative LED-arbejdslys

Scangrip er dansk innovation og er et komplet koncept af specialiserede arbejdslys løsninger, designet til klargøring- og autolakerings industrien. Arbejdslysets unikke egenskaber er også specielt designet til præcis farvematch.

WORK LIGHTS OF THE FUTURE

scangrip logo