Product added to basket

Nyt stærkt samarbejde med Chicago Pneumatic

Nyt internationalt værktøjsmærke tilføjet på webshoppen

Flere og flere værksteder efterspørger maskiner og værktøj til på- og afmontering af diverse komponenter på bil og lastvogne i forbindelse med reparation og lakering. 

I det lys kommer vores nye samarbejde med Chicago Pneumatic til at gavne vores kunder, fordi vi kommer til at tilføje en række spændende maskiner til vores allerede brede sortiment. Hvilket betyder at, vi kommer til at tilbyde et endnu mere komplet udbud af produkter til vores nuværende såvel kommende kunder. 

"Vi ser gode perspektiver i vores nye samarbejde med Chicago Pneumatic, som har et utroligt spændende udvalg af gode maskiner, som passer rigtig godt i vores kunde segment. Vi er glade for at kunne tilbyde værktøj til en god pris, som ikke går på kompromis med kvaliteten." Siger Michael Rasmussen, som er Online Product Manager i LAKGRUPPEN.

chicago pneumatic
chicago pneumatic logo

Robust værktøj til servicering, fremstilling og konstruktion af køretøjer

Chicago Pneumatic sortiment består af et stort udvalg af forskellige robuste værktøjer og kompressorer, der er konstrueret til højeste ydeevne. Du finder f.eks. lynsliber, bæltesliber, skraldenøgle og stiksav.

Alle maskiner kommer i et banebrydende design og med høj holdbarhed, så du kan være sikker på at du får et værktøj du kan stole på. 

VELKOMSTTILBUD CHICAGO PNEUMATIC

 

Video af Chicago Pneumatic