Product added to basket
Loading
Loading

Vi introducerer en række forbedringer af vores online løsninger

LAKGRUPPEN.DK løftes til nyt niveau

Vi kan med stor glæde løfte sløret for en række forbedringer af vores online løsninger og det er kun starten på en lang række forbedringer. Forbedringerne optimerer brugervenligheden på vores online platform, men de muliggøre også at vi kan efterleve vores strategi;

ny frontend
Vores online løsninger skal ikke kun være omdrejningspunkt for køb af varer via en webshop. Vores online løsning skal på sigt afspejle de helhedsløsninger vi leverer til vores kunder.
vores løsninger

Visionen er klar

Vores vision for vores online løsninger er klar. Vi ønsker at have de stærkeste online løsninger i branchen. Vores ambition er at vi skal være den nemmeste og mest tilgængelige samarbejdspartner for professionelle i overfladebehandlingsindustrien. For at opfylde dette mål skal vi have de stærkeste online løsninger, der giver vores kunder adgang til hvad de skal bruge når de skal bruge det og som tager udgangspunkt i den helhedsløsning vi leverer til den enkelte kunde.

Udover at vi naturligvis tilstræber at have de bedst mulige løsninger til bestilling af varer og samhandel i dagligdagen ønsker vi også at vores online platform giver svar på mange af de andre aspekter, der er i løbende samhandel. Dette kunne fx være:

 • At vores kunders bogholderi skal kunne trække alle nødvendige statistikker, kontooversigt osv. præcis når de skal bruge det
 • Det betyder også at administratoren hos vores kunde skal selv kunne styre ansattes adgange til vores online løsninger og apps
 • Det betyder fx også at det skal være nemt at bruge vores supportløsninger

Aktuelle forbedringer

favoritliste lakgruppen

Mulighed for flere huskelister

Vi introducerer nu muligheden for at oprette flere huskelister, som kan tilgås på tværs af forskellige brugere som en kunde logger ind med. Mange af vores kunder er glade for at gemme produkter på huskelister. Især bruges en huskeliste ofte når man til daglig anvender vores lagerstyringsløsning, Scan2Web,  men pludselig har brug for noget udover det sædvanlige køb. Det kunne fx være udstyr eller lign. Ofte ser vi at huskelisterne hos vores kunde kan blive meget lange. Med den nye mulighed kan man fx temainddele huskeliste eller lave huskelister pr. afdeling hvis man handler til flere afdelinger på en konto.   

Ny app-navigation introduceres

Med de nye opdateringer introducerer vi en ny appnavigation som tilgås øverst til venstre. Via den nye app-navigation kan man skifte app (program). For nærværende har man mulighed for at skifte mellem 3 apps; nemlig vores webshop, vores scannerløsning (Scan2Web) og farveværktøjet Paletto.

Ny app-navigation introduceres
Scan2Web skifter placering og bliver til en app

Scan2Web skifter placering og bliver til en app

Med indførelsen af den nye app navigation i venstre side skifter Scan2Web placering og bliver en del af den nye app-navigation. Vi har valgt at lade Scan2Web skifte placering fordi at denne bestillingsmulighed blot vil være en af flere bestillingsmetoder i fremtiden som man kan tilgå via app’menuen.

Kommende forbedringer

Nem adgang til Paletto via ny appmenu

Om ganske kort tid kan man via den nye app-navigation i venstre side kan man nemt navigere til den nye blandeplatform Paletto, som i dag er hjemsted for Sayerlack blandesystemet til let industri med mulighed for applikation på træ, metal og plast.

Nem adgang til Paletto via ny appmenu
Forbedret søgning

Forbedret søgning

Om et kort øjeblik kan vi løfte sløret for en ny og forbedret søgning som ikke blot søger i produkter men også produktkategorier og mærker. Dette er en stor hjælp hvis du har svært ved at finde rundt i vores store produktsortiment. Herudover forbedres søgningens egenskaber også så den leverer hurtigere resultater og bliver mere intelligent. 

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 23 december 2024
 • tirsdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • mandag 30 december 2024
 • tirsdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januar 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde