Product added to basket

Du kan fremover modtage dine pakker fra luften!

Under 1 time fra bestilling til levering

Vores ambition er at levere pakker, der vejer op til 3,15 kilo inden for en time fra kunden bestiller. LAKGRUPPEN har fået en særlig tilladelse af den danske stat til at flyve dronerne, hvilket gør det muligt også at bringe ud i tæt bebyggede områder. Ole Dupont:

”Vi føler os meget privilegeret at være de første, der får denne unikke mulighed for at højne leverancen til vores kunder.”

Leverer med 1 cm nøjagtighed

Dronerne fra Lakgruppen er forsynet med DGPS og flyver derfor med en øget GPS-nøjagtighed. Den vil kunne levere på et koordinat inden for 1 centimeters nøjagtighed. Det gør, at du som kunde blot skal stille 50*50 cm til rådighed for landingsplads til vores leveringsdrone. Dronen kan følges live via track´n trace app'en fra Lakgruppen.

Dronen tager naturligvis returvarer med når den flyver retur. 

 

Dine pakker kommer hurtigt og sikkert frem

Dronen er sikret mod vejr og vind

Ikke nok med at dine pakker kommer hurtigere frem, så er dronens specialbyggede letvægtscontainer med til at sikre pakken mod vind og vejr, når den er i luften. Så selv når aprilvejret spiller os et puds, kan vi levere dine pakker hurtigt og sikkert. 

 

Snart leverer vi også til vores nabolande

Som en del af vores udenlandsstrategi er vores mål også at levere til de omkringliggende lande. Vi er i gang med at indhente aftaler om flyvetilladelse i Tyskland og Sverige. Lykkes det at få aftalen i hus med vores skandinaviske venner, bliver vi den første virksomhed, der flyver over sundet. 

 

Droneflyvningen introduceres til April…altså snart.

God dag søndag derude!

Vi glæder os til at levere din næste bestilling!