Product added to basket

Norton Cyclonic giver forbedret finish

4 SLIBETRIN TIL PERFEKT OVERFLADEFINISH

Norton Cyclonics slibesystem består primært af fire slibetrin. Der er valgfrie slibetrin som grovslibning eller til udsprøjtningsdele er også tilgængelige. Arbejd smartere, og ikke hårdere -takket være Norton keramiske slibekorn, som gør alt det hårde arbejde for en.

  • Arbejd smartere, og ikke hårdere
  • Overlegen skarphed og længere levetid
  • Ensartet slibemønster i maling, fylder, klarlak, aluminium og komposit

KOMPLET FARVEKODET SLIBESYSTEM

Tiden er løbet fra den gang, hvor operatøren arbejdede sig igennem en række forskellige kornstørrelser for at opnå en glat overflade finish med sliberondeller der alle ser ens ud.

Cyclonic er det nye unikke alt-i-et slibesystem fra Norton, som er farvekodet efter slibetrinet, for hurtig og nemt at kunne vælge det rigtige produkt på værkstedet. Denne design udvikling sikrer at hver enkelt slibetrin i processen giver det bedst mulige slutresultat forud for næste trin, ved at minimere slibetiden, forbedre produktiviteten, samt give en perfekt overfladefinish til lakeringen. 

Norton Cyclonic alle produkter

KOM GODT I GANG MED NORTON CYCLONIC

FORBEDRET YDEEVNE

Takket være den unikke hul perforering, forbedres produktiviteten med op til 32% og med øgning på 25% i bortskaffelse af slibestøv, er den nye designet baseret på den samme teknologi som dannelsen af en cyklon. Det skaber en kraftfulde luftcirkulation og en øget ydeevne.

Slibesystemet er bestående af sliberondeller, sliberuller samt tilbehør, der er blevet specielt udviklet ved brug af Norton Cyclonic teknologien kombineret med blød skumryg til de afsluttende slibetrin. Slibesystemet er tilpasset enhver, uanset om man foretrækker rondeller eller slibeklods.

norton cyclonic the complete process solution