Product added to basket

Norton afdæknings produkter til auto- og pladeværksteder

Norton afdæknings produkter

Norton Premium Perforated Trim Tape til kantafdækning er ideel til at beskytte gummilister og pyntelister under lakering. Tapen er perforeret for nemmere afrivning og for at den nemmere kan følge konturer og skarpe overgange.

Norton Premium Tape til afdækning, beskytter vinduer under reparation, maling eller lakering. Afdækningstapen tilpasser sig nemt konturer og ujævne overflader og er varmebestandig helt op til 100°C (30 minutter).

Norton Plastifilm er den perfekte løsning til afdækning og beskyttelse af karrosseri ved sprøjtning af primer, maling eller lak. 

Norton Premium Foam Edge Masking Tape designet til at beskytte åbninger fra oversprøjtning, når du maler og producerer en blød malingskant.

norton afdækningsprodukter

Verdens største producent af slibeprodukter

Saint-Gobain Abrasives, verdens største producent af slibeprodukter. Saint-Gobain Abrasives anvender den nyeste teknologi, er førende inden for udvikling af nye slibematerialer og byder på en række førende mærker så som Norton.

Norton afdækningstape og produkter er designet til at leve op til slutbrugernes krav i mange forskellige områder og markeder. Nortons produkter tilpasser sig let efter emnets facon, klæber på de fleste overflader og er modstandsdygtige overfor forskellige temperaturer. Norton giver enestående resultater, sparer tid og øger effektiviteten.

norton logo