Product added to basket

MM9564 Bright Green Blue

Skræddersyet løsning til premium finish

DeBeer Refinish gør det nemt for dig at perfekt farvematch og opnå OEM-standardreparationer på både enkle og komplekse overflader. Bright Green Blue er en ny tonefarve af høj kvalitet, der er tilføjet til DeBeer WaterBase 900+ serien for endnu bedre farvetilpasningsevner

Præcis farve

Debeer Refinish forstår vigtigheden af at få en præcis farvetilpasning første gang. DeBeer har været banebrydende inden for nogle af de mest avancerede farveteknologier for at sikre, at du kan få et perfekt match så hurtigt og præcist som muligt. Denne nye blå toner giver en løsning, der giver dig mulighed for at levere OEM-standard lakreparationer.

Bredere udvalg af farver

Introduktionen af den lyse grønblå toner udvider rækkeviden af blå farveudvalg og forbedrer evnen til at matche flere slags blå finish. Den nye toner betyder også, at der kan matche andre farver, der kræver denne blå nuance i formulering, hvilket sikrer fremragende resultater, som mange kunder vil sætte pris på.

Sådan får du adgang til Metallic Bright Green Blue

Sørg for, at din ICRIS-software er opdateret. De nye farveformuleringer med den nye lyse grønblå toner er tilgængelige med den seneste opdatering.

Følg vejledningen nedenfor for at opdatere din ICRIS-software.